One Tap Rally

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

One Tap Rally, multiplayer oynama seçeneği sunan drift yarış oyunu.

One Tap Rally, çocukluğumuzun slot car racing (kanallı araba yarışları) oyununu hatırlatan basit görselli drift yarış oyunu. Multiplayer (çok oyunculu) oynama seçeneği sunmasıyla öne çıkan Android yarış oyununda 100’den fazla araba ile 40’ın üzerinde pistte yarışıyorsunuz.

Çocukken raylı araba yarışı oyunu oynayanların daha fazla keyif alarak oynayacağını düşündüğüm yapımda arabanızı kaydırarak yani drift yaparak yarışıyorsunuz. Hemen arkanızda biten, en ufak hatanızı kollayan rakiplerinizden önce yarışları tamamlamak için odak noktanızı piste vermeniz gerekiyor. Pistler fazlasıyla dar, virajlı olduğundan işiniz bir hayli zor.

Kuş bakışı kamera açısından oynanan drift yarışı oyununda pist ve arabaların tümü ücretsiz. Daha da güzeli her gün yeni bir pist ekleniyor.

Erkan Calp

One Tap Rally

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

One Tap Rally, multiplayer destekli drift yarışı oyunu.

One Tap Rally, iPhone ve iPad'de oynanabilen tek dokunuş kontrol sistemine sahip eski tip araba yarışı oyunu. Grafikleri, sesleri, oynanış dinamikleriyle retro havasını sonuna kadar tattıran yarış oyununda 100’e yakın araba, hepsi ücretsiz 45 pist yer alıyor. Drift yarışlarına hazırlanın.

Çocuk yaşta başında saatler harcadığımız oyunlardan slot car racing (kanallı araba yarışları) benzeri oynanış sunan One Tap Rally, sadece multiplayer oynamaya imkan veriyor. Rastgele seçilen rakiplerinizle teke tek drift yarışlarına katılıyorsunuz. Nitro dahil yarışta avantaj sağlayacak pek çok yardımcınız bulunmakta. Son olarak aracınızı ve pisti kuş bakışı kamera açısından görüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • CarX Rally

    CarX Rally Google Play'de! En iyi Android drift yarış oyunlarının geliştiricisi ralli yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor.
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Cubed Rally World

    Cubed Rally World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • No Limits Rally

    No Limits Rally mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Pocket Rally Lite

    Pocket Rally, telefon ve tabletlerde kontrolcü ile de oynanabilen kaliteli bir ralli yarış oyunudur.
  • Rally Point 4

    Rally Point 4 ralli yarışlarına katıldığınız bir yarış oyunudur