Online Caps Yapıcı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
483 TOPLAM İNDİRME

Online Caps Yapıcı tarayıcınız üzerinden kullanabileceğiniz bir resim düzenleme aracıdır

Online Caps Yapıcı kullanıcılara programsız caps yapma konusunda pratik bir çözüm sunan bir online resim düzenleme aracı olarak tanımlanabilir.

Güncel internet tarayıcılarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir caps yapma aracı olan Online Caps Yapıcı caps kültürüne kendi hazırlayacağınız capsler ile dahil olmanızı mümkün kılıyor. Sosyal medya üzerinde birçok farklı paylaşıma caplserinizle dahil olarak mizahi içerikler üretebilmeniz mümkün. Online Caps Yapıcı sayesinde bu capsleri yapabilmek için herhangi bir programı arayarak bilgisayarınıza indirme ve kurulumunu yapma derdinden kurtuluyorsunuz.

Online Caps Yapıcı ile caps yapabilmek için dilerseniz bilgisayarınızda kayıtlı bir fotoğrafı, dilerseniz internet üzerinde yer alan bir resmin bağlantısını kullanabilirsiniz. Kullanacağınız resmi seçtikten sonra sıra caps türünü seçmeye geliyor. Online Caps Yapıcı kklasik kırmızı şeritli caps modelinin yanısıra alternatif seçeneklere de yer veriyor. Caps modelini seçtikten sonra resminize dilediğniz metni ekleyebiliyorsunuz. Dilerseniz yazıyı büyütüp küçültebiliyorsunuz ve capsinize istediğiniz şekli verebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Caps Yap

    Caps Yap online olarak kullanabileceğiniz bir caps yapma aracıdır
  • Online Image Resizer

    Resimlerinizi online olarak tarayıcınız üzerinden boyutunu değiştirmek, efekt ve yazı eklemek gibi basit işlemleri yapabilmeniz için hazırlanmış resim düzenleme servisidir.
  • Ezgif

    Ezgif pratik bir online gif yapma aracıdır
  • iConvert Icons

    iConvert Icons, tarayıcınız üzerinde online olarak resim formatlarını dönüştürme işlemi yapabileceğiniz yararlı bir web servisi.
  • Sweet Home 3D Online

    Ev dekorasyonunuzu çevrim içi ortamda yapın, sonucu görün, beğenirseniz hayata geçirin.
  • Fotor

    Fotor ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme servisidir
  • Getloupe.com

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir webservisidir.
  • Pixlr-o-matic

    Pixlr-o-matic ile fotoğraflarınıza kolayca şık bir görünüm kazandırabiliyorsunuz