Online Zikirmatik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
925 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Online Zikirmatik, siz zikir çekerken sayıyı saymak için size yardım edecek olan ve kullanımı çok basit bir Windows Phone uygulaması.

Online Zikirmatik, zikir çekerken size yardım etmesi amacıyla geliştirilen başarılı ve ücretsiz bir Windows Phone uygulaması. Android ve iOS platformunda pek çok benzeri olan uygulamanın Windows Phone platformuna da gelmesi oldukça güzel.

Uygulamanın tasarımını çok beğendiğimi söyleyebilirim. Fakat tasarımdan çok sahip olduğu özellikler ilgimi çekti. Çektiğiniz zikirleri kolayca sayarak kaydedebilen uygulama, daha sonra devam edebilmenizi sağlıyor. İstediğiniz kadar zikir çekebileceğiniz uygulama üzerinde diğer kullanıcıların da ne kadar zikir çektiğini görebiliyorsunuz. Hatta diğer kullanıcılar ile çektiğiniz zikirleri paylaşabiliyorsunuz. Arkadaşlarınız ile birbirinizi teşvik ederek kimin daha çok zikir çekeceğini görebildiğiniz uygulamayı zikir çeken tüm arkadaşlarınıza önermelisiniz.

Uygulamayı kullanmaya başlamadan önce giriş ekranında kullanıcı adınızı girmeniz gerekiyor. Daha sonra bu isim ile uygulamayı kullanarak en çok zikir çekenler listesinde kendinizi görebilirsiniz. Uygulama online olarak çalıştığı için tüm kullanıcılarının çektiği zikirleri kaydediyor ve bir liste üzerinde en çok zikir çekenleri gösteriyor. Bu sayede daha fazla teşvik olarak daha fazla zikir çekebilirsiniz.

Eğer bir Windows Phone'unuz varsa ve zikir çekerken size yardımcı olmasını istediğiniz bir zikirmatik uygulaması arıyorsanız Online Zikirmatik'i ücretsiz olarak indirerek mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gungun Online

    Gungun Online, Windows Phone platformunda keyifli oynanış sunan online strateji oyunlarından biri.
  • Imperia Online

    Imperia Online, dünya genelinde 20 milyondan fazla oyuncusu bulunan popüler ve ücretsiz online ortaçağ strateji oyunu.
  • Nitro Nation Online

    Nitro Nation Online, Windows Phone platformunda açık ara en iyi drag yarışı oyunu.
  • Turkcell Online İşlemler

    Turkcell Online İşlemler ile hattınıza ait birçok işlemi 7/24 ücretsiz olarak yapabilirsiniz.
  • Warspear Online

    Warspear Online, Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir macera ve rol yapma oyunudur.
  • Pixel Gun 3D

    Minecraft grafikleri eşliğinde online FPS oynamayı denemediyseniz Pixel Gun 3D'nin sunmuş olduğu çeşitlilik sizi fazlasıyla mutlu edecektir.
  • Ursel’s Moon Calendar

    Ay takvimini yakından takip etmenizi sağlayan Ursel's moon calendar sizi ruhani bir yaşam tarzına davet ediyor.
  • World of Tanks Blitz

    World of Tanks Blitz, Windows Phone platformundaki açık ara en iyi online tank savaşı oyunu.