OPUS: The Day We Found Earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

OPUS: The Day We Found Earth, Android platformunda ödüllü uzay temalı macera oyunu olarak yerini alıyor.

OPUS: The Day We Found Earth, Android platformunda ödüllü uzay macera oyunu olarak öne çıkıyor. Ücretsiz olarak indirilmeye açılan uzay oyununda insanlığı kurtarmak için dünyayı bulmak zorunda olan küçük bir robota yardımcı oluyoruz. Emeth adını taşıyan robotla sonsuz galakside uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.

Hesaplama işlerinden çok daha fazlasını yapabilen yetenekli robotumuzun görevi; az önce de söylediğim gibi insanoğlunun dönüş yolunu kaybettiği gezegeni bulmak. Uzun süredir kayıp olan gezegeni sonsuz galakside dolaşarak bulmaya çalışıyoruz. Uzay teleskopumuzu çalıştırarak yakındaki yıldızları tarıyoruz.

Oyunun tek kötü yanı; bence Türkçe dil desteği sunmaması. Hikaye üzerinden ilerleyen, bolca konuşmanın olduğu uzay temalı bir macera oyununda - ki birçok ödül almış bir oyundan bahsediyoruz - Türkçe dil seçeneği kesinlikle olmalıydı.

Erkan Calp

OPUS: The Day We Found Earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
245 MB DOSYA BOYUTU

OPUS: The Day We Found Earth, iPhone ve iPad'de oynanabilen ödüllü uzay macera oyunu.

OPUS: The Day We Found Earth, birçok ödül almış uzay temalı macera oyunu olarak iOS platformunda yerini alan ender yapımlardan. Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan uzay oyununda dünyayı bulmakla görevlendirilen küçük bir robotu kontrol ediyoruz. Sonsuz galakside Dünyayı bulmak için dolaşıyoruz.

Hikaye üzerine kurulu olduğundan ara diyalogların bolca olduğu uzay macerası oyununda Dünya gezegenini bulmak için uzay teleskopumuzu kullanıyoruz. Uzay teleskopu ile yakındaki yıldızları tarayarak ilerliyoruz.

Oyunun beğenmediğim yönlerinden birisi de bu noktaya ortaya çıkıyor. Oyun, ücretsiz olarak indirilebilir ve de oynanabilir olsa da bir noktadan sonra satın alım yapmanız gerekiyor. Oyunun tam sürümü yanında sonsuz modu da oynamak isterseniz 35 TL gibi bir ücret ödüyorsunuz. Oyunun beğenmediğim bir diğer yanı da; Türkçe olmaması. Konuşma üzerine yürüyen oyunlarda bence çoklu dil desteği sunulmalı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • OPUS: Rocket of Whispers

    OPUS: Rocket of Whispers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • LifeAfter - The Day After Tomorrow

    LifeAfter - The Day After Tomorrow: Zombili açık dünya online hayatta kalma oyunu
  • Minecraft Earth APK

    Minecraft Earth, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir artırılmış gerçeklik oyunu. Minecraft Earth APK olarak indirilebilir.
  • Last Day on Earth APK

    Last Day on Earth Survival indirmesi ve oynaması ücretsiz hayatta kalma oyunudur.
  • Middle-Earth: Shadow of War

    Middle-Earth: Shadow of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Independence Day: Resurgence

    Independence Day: Resurgence, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir rol yapma oyunudur.
  • We Heroes

    We Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart savaşı oyunudur
  • We Are Heroes

    We Are Heroes, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.