Order & Chaos 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
360 TOPLAM İNDİRME
1.79 GB DOSYA BOYUTU

Order & Chaos 2 ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunu

Order & Chaos 2 oyunculara güzel görünümlü ve zengin içerikli bir rol yapma oyunu deneyimi sunan bir MMORPG.

Windows 8.1 ve üst versiyonlarına sahip bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir online RPG olan Order & Chaos 2'de fantastik bir dünya ve macera bizi bekliyor. Oyunun başlangıcında bir önceki oyunun sonlanışına tanık oluyoruz. Bu sahnede bir kahramanı yönetiyoruz ve aldatılarak dünyaya kaosu getiriyoruz. Ortaya çıkan bu karmaşayla birlikte yeni oyunumuz da başlıyor. Dünyayı bu kaostan kurtarmak için yeni bir kahraman yaratıyoruz. Seçebileceğimiz ırklar İnsanlar, Orklar, Elfler, Mendeller ve Order & Chaos 2 ile birlikte gelen Kratan ırkları. Bu ırklardan birini seçtikten sonra kahramanımızın cinsiyetini, görünümünü ve sınıfını seçiyoruz. Kahraman sınıfları okçu, savaşçı, büyücü, keşiş ve kan şovalyesi başlıkları altında toplanıyor. Bu sınıflar kendilerine has yeteneklere ve oyun stillerine sahipler.

Order & Chaos 2'in geniş açık dünyasında oyuna başlayacağımız bölgeyi seçtikten sonra görevleri yapmaya başlıyoruz. Görevleri tamamladıkça farklı ödüller ve tecrübe puanı kazanarak seviye atlamaktayız. Atladığımız seviyeler yeni yetenekler öğrenmemizi sağlıyor. Zindanlara girerek bölüm sonu canavarlarıyla savaşıp büyülü eşyaların peşinde koşabiliyoruz. Eğer diğer oyuncularla karşılaşmak isterseniz oyunun PvP modunda takım tabanlı savaşlar veya düellolar yapabilirsiniz.

Order & Chaos 2 içerisinde kendi silah ve ekipmanlarınızı üretip geliştirebilir ve diğer oyuncularla ticaret yapabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Order & Chaos 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,715 TOPLAM İNDİRME
1.7 GB DOSYA BOYUTU

Order & Chaos 2 yüksek kaliteli bir mobil RPG oyunudur

Order & Chaos 2 güzel grafikleri zengin bir içerikle birleştiren bir mobil MMORPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz açık dünya tabalı bir online rol yapma oyunu olan Order & Chaos 2'de Asphalt 8, Modern Combat 5, GT Racing 2 gibi mobil oyun klasiklerinin geliştiricisi Gameloft'un imzası bulunuyor. Order & Chaos 2'de hikayeye serinin bir önceki oyununda kaldığımız yerden devam ediyoruz. İlk oyun sonunda kötülükle savaşarak başarılı olduklarına inanan kahramanlarımız sonradan aldatıldıklarını anlıyorlar ve önlerine yeni bir yol çıkıyor. Biz de bu yolu takip etmelerine ve karşısına çıkan şeytani güçlerle savaşmalarına yardımcı oluyoruz.

Zengin bir fantastik altyapıya sahip olan Order & Chaos 2'de oyuncular 5 farklı ırktan birini seçerek oyuna başlıyorlar. Orklar, İnsanlar, Elfler, Mendeller ve yeni Kratan ırkı Order & Chaos 2'de seçebileceğimiz kahraman ırkları. Oyunun geniş açık dünyasında birçok yeni zindan, bölüm sonu canavarı ve büyülü silahlar ve ekipmanlar keşfedilmeyi bekliyor. Sahip olduğumuz silahları geliştirebilmemiz ve daha güçlü hale getirebilmemiz de mümkün.

Order & Chaos 2'de dilerseniz görevleri yapabilir ve senaryo boyunca ilerleyebilir, dilerseniz diğer oyuncularla savaşmak için PvP yapabilirsiniz. Order & Chaos 2 hem takım halinde PvP savaşlarını hem de bireysel düelloları destekliyor. Diğer oyuncularla müzayede evlerinde ticaret yapabilmeniz de mümkün.

Order & Chaos 2 yüksek grafik kalitesi ve mobil cihazlar için rahat kontroller sunmasıyla beğeninizi kazanacaktır. 

Can Erdil Şentürk

Order & Chaos 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
2.5 GB DOSYA BOYUTU

Order & Chaos 2 yüksek kaliteli bir mobil MMORPG oyunudur

Order & Chaos 2 eğer fantastik hikayeye sahip RPG oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MMORPG olan Order & Chaos 2'nin başlangıcında bir aldatılış hikayesiyle karşılaşıyoruz. Birinci oyunun sonuna denk gelen bu olaylarda büyülü bir taşı parçalıyoruz ve aldatıldığımızı anlıyoruz. Bu olay sonrasında dünyada kıyamet adeta kopuyor ve kaos her yana sıçrıyor. 2. oyunda bu kaosu ortadan kaldırarak dünyaya düzeni getirmek için mücadele ediyoruz. Bu iş için zindanlara dalarak zorlu bölüm sonu canavarları ve düşmanlarla savaşmaktayız.

Order & Chaos 2'de bizi ilk oyunda yer alan insan, ork, elf ve mendel ırklarının yanısıra yeni bir ırk olan Kratan ırkı bekliyor. Sürüngen şeklinde olan bu ırk diplomaside sahip olduğu yetenek ile öne çıkmakta. Kendi kahramanımızı yaratırken görünümünü, yüzünü, vücut şeklini belirleyebiliyoruz. Sonrasında sınıf seçimi yaparak oyuna başlıyoruz. Savaşçı, büyücü, okçu, keşiş, kanlı şovalye seçebileceğimiz kahraman sınıfları.

Order & Chaos 2'de dilerseniz zindanlara dalabilir, görevleri yaparak seviye atlayabilir, dilerseniz PvP yaparak diğer oyuncularla savaşabilirsiniz. Oyunun PvP modunda takım tabanlı olarak çarpışabiliyorsunuz veya düello yapabiliyorsunuz. Göze hoş görünen grafikler, kolay kontroller Order & Chaos 2'nin hoşunuza gidecek yönleri.

Can Erdil Şentürk

Order & Chaos 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
1.79 GB DOSYA BOYUTU

Order & Chaos 2 online olarak oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu

Order & Chaos 2 içerisinde zengin bir içerik barındıran ve güzel grafiklerle süslenmiş bir mobil rol yapma oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MMORPG olan Order & Chaos 2'de Asphalt 8, Blitz Brigade, Modern Combat 5 gibi başarılı mobil oyunları geliştiren Gameloft'un imzası bulunuyor. Fantastik bir evrene konuk olduğumuz Order & Chaos 2'de hikaye kontrol ettiğimiz bir kahramanın aldatılarak dünyayı kıyamete sürüklemesiyle başlıyor. Bu olaydan sonra yeni bir kahraman yaratıyoruz ve kaosa sürüklediğimiz dünyayı kurtarmak için mücadele ediyoruz. Oyunda 5 farklı ırktan birini seçebilmekteyiz. Orklar, İnsanlar, Elfler ve Mendel ırklarının yanısıra bu oyunda bizi yeni Kratan ırkı da bekliyor. Irk seçimi yaptıktan sonra sınıf seçimi yapabiliyoruz. Kahramanımızı bir okçu, savaşçı, büyücü, keşiş veya kan şovalyesi yapabilmemiz mümkün. Bu sınıfların herbiri kendine has oyun stiline ve yeteneklere sahip.

Order & Chaos 2'de geniş bir açık dünyada oyunu oynamaktayız. Bu dünyada görevleri tamamlayarak seviye atlamaya, zindanları temizleyerek bölüm sonu canavarlarıyla savaşmaya çalışabilir veya PvP modunda diğer oyuncularla takım tabanlı veya düello tabanlı savaşlar yapabilirsiniz.

Order & Chaos 2 oyunculara kendi silah ve ekipmanlarını yaratma ve geliştirme imkanı veriyor. Ayrıca diğer oyuncularla ticaret yapabiliyoruz. Oyunun grafikleri oldukça hoş görünürken kontrolleri de gayet kolay.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Order & Chaos

    Heroes of Order & Chaos, Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarlar için Türkçe MOBA oyunu.
  • Magerealm: Rise of Chaos

    Magerealm: Rise of Chaos, tarayıcı üzerinden oynanabilen online rol yapma oyunudur.
  • Star Wars Jedi: Fallen Order

    Star Wars Jedi: Fallen Order (PC İndir): Jedi olun!
  • Last Chaos

    İnternet üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyun ile diğer oyuncular ile eşzamanlı olarak savaşlar yapabilecek, görevler tamamlayabilecek, karakterinizi geliştirebileceksiniz. Görsel olarak da oldukça güzel olan bu oyunu tamamen
  • Harry Potter and the Order of the Phoenix

    Filmi ve kitabıyla tüm dünyayı saran Hary Potter yeni oyunuyla karşınızda.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Darkest Dungeon 2

    Hemen Darkest Dungeon 2 indirin ve bu stresli ve gergin dünyada hayatta kalarak ilerlemeye başlayın.
  • Fallout 2

    Nostaljiye hazır mısınız? Fallout 2 ile benzersiz bir RPG deneyimi yaşayın. Eski günleri yad edin.