OROBOROS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Türk yapımı uzay macera oyunu OROBOROS, Android Google Play'de!

OROBOROS, Türk yapımı uzay macera oyunu. Kuş bakışı kamera açısından oynanış sunan uzay oyununda karanlığa gömülen galaksinin kurtarıcısı olma görevini üstleniyorsunuz. Oyuna ismini veren Oroborolar, evrenin koruyucuları ve dünyanın kaderi onların elinde. Uzayın derinliklerinde gizemli bir maceraya atılmak için hemen Oroboros’u indirin. Oroboros, Android telefonlara Google Play’den ücretsiz indirilebilir.

OROBOROS İndir

Oyunda iki mod var; Yolculuk ve Sonsuz. Journey modunda gezegene ışığı getirmek için karanlıkla savaşıyorsunuz. Düşmanların bitmek bilmediği Infinite modu, Yolculuk modunda 40 bölümü tamamladığınızda açılıyor. Ayrıca “Güçlendiriciyi 10 kez kullan”, “20 yıldız yok et”, “50 hırsız öldür”, “15 roket topla” gibi günlük görevler de var. Oroboro’nuzu geliştirebiliyorsunuz. Bu arada savaş alanını yukarıdan görüyorsunuz. Ekrana dokunarak uzay geminizin yönünü değiştiriyor, düşmanlara çarpmamaya çalışıyorsunuz. Aralarda çıkan objeleri toplamanız geminizi geliştirebilmeniz açısından önemli. Oyunda düşmanlar kadar dostlarla da karşılaşıyorsunuz.

Oyunun hikayesi ise şöyle; Halka kırılmış, bilinen yaşam geride kalmıştır. Her şey karanlığa gömülmüştür. Döngünün kadim koruyucuları Oroborolar evrene dağılmıştır. Fakat bir gün bütün olma umudu devam etmektedir. Şimdi kaderinin kontrolünü ele alma zamanı. Bir oroboro seçin ve benzersiz, gizemli bir maceraya atılın.

 

Erkan Calp

OROBOROS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
142.9 MB DOSYA BOYUTU

Türk yapımı uzay savaş oyunu OROBOROS, App Store'da!

OROBOROS, yerli yapım mobil oyunlar arasında ve uzay macera türünde. Tepe kamera açısından oynanış sunan macera oyununda Oroborolar olarak gezegeni kurtarıyorsunuz. Dünyanın kaderi sizin elinizde! Kudretli yaratıklar, gizemli hazineler ve birlikte mücadele edeceğiniz birçok yardımıcıyla karşılaşacağınız uzun bir yolculuğa hazırlanın. Gezegeni kurtarmak için hemen Oroboros’u telefonunuza indirin! Oroboros App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Oroboros İndir iOS

Türk yapımı mobil oyunlar arasında olan Oroboros’u uzay oyunları, uzay savaş oyunları, uzay macera oyunları, ateş etmeli oyunlar oynamaktan keyif alan herkese tavsiye ederim. Detaylarıyla dikkat çeken yüksek kalitede grafikler, uzay atmosferi, tek dokunuşa dayalı kolay savaş sistemi, beceriye dayalı ilerleme ile kendisine çeken yapım, bir hikaye üzerine kurulu; ister yolculuğa çıkıyor ister sonsuz düşmanlarla savaşmanın keyfini çıkarıyorsunuz. Bölüm bazlı ilerleyen uzay oyununda ufak bir alanda düşmanlarla çarpışıyorsunuz. 40. bölüme ulaşmayı başarırsanız savaş keyfini tepe noktaya taşıyan sonsuz modun kilidi açılıyor. Ayrıca günlük görevler var. Tamamlarsanız çeşitli ödüller veriliyor.

“Halka kırıldı, bilinen yaşam tarih oldu. Her şey karanlığa gömüldü. Döngünün kadim koruyucuları “Oroborolar olarak adlandırılıyorlar” evrene dağıldı. Kaderi değiştirmek sizin elinizde. Oroborolar arasından seçim yapın ve eşsiz, sırlarla dolu bir maceraya atılın.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Frontier 2

    Ketchapp'ın uzay macera oyunu
  • Snake Defender

    Snake Defender, eski klasik yılan oyununu uzay oyunları ile birleştirerek ortaya çıkarılan yepyeni bir rol yapma oyunu.
  • Rome 2077: Space Odyssey

    Zorlu bir yıl içerisinde uzay krallığınızı oluşturun.
  • Teslagrad

    Elektromanyetik güçlerin kilit rol oynadığı bulmaca macera oyunu
  • Alien: Blackout

    Alien (Yaratık) filmi mobil oyunu Alien: Blackout'da korkuyu iliklerinizde hissedeceksiniz.
  • OPUS: The Day We Found Earth

    OPUS: The Day We Found Earth, Android platformunda ödüllü uzay temalı macera oyunu olarak yerini alıyor.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.