Orpheus Story : The Shifters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Orpheus Story : The Shifters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Orpheus Story : The Shifters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Boyutlar arası seyehatler gerçekleştirdiğiniz oyunda kendi hikayenizi oluşturuyorsunuz.

Hikaye tabanlı bir rol yapma oyunu olan Orpheus Story : The Shifters, kendi krallığınızı inşa ettiğiniz ve diğer oyuncularla mücadele ettiğiniz bir oyundur. 4 farklı bölümün ve 400 farklı hikayenin yer aldığı oyunda seçimlerinize göre bir hikaye belirliyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Kendi ordunuzu ve binalarınızı kurabildiğiniz oyunda hem savunma yapıyor hemde saldırı yapıyorsunuz. Ayrıca diğer oyuncularla ticaret yapabiliyor ve geniş toprakların sahibi olabiliyorsunuz. Yunan mitolojisinden esinlenilen oyunda birbirinden efsanevi karakterler yer alıyor. Eğlenerek oynayabileceğiniz oyunda bağımlılık da yaşayabiliyorsunuz.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda kendinizi sürekli olarak geliştirmeli ve yenilmez bir hale gelmelisiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun olan Orpheus Story : The Shifters'ı mutlaka denemelisiniz. Oyunda stratejik kararlar almanız da gerekiyor.

Orpheus Story : The Shifters oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Orpheus Story : The Shifters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Orpheus Story : The Shifters, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Orpheus Story : The Shifters, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Kendi krallığınızı inşa etmeye çalıştığınız oyunda boyutlar arası seyahatler gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kendi krallığınızı inşa edebileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan Orpheus Story : The Shifters, farklı kurgusu ve hikayeleriyle dikkat çekiyor. Birbirinden farklı hikayelere sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyor ve boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz. Oyunda kendi ordunuzu ve binalarınızı kurabiliyor ve diğer oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. Topraklarınızı genişletmek için çabalıyor ve stratejik kararlar alarak yolunuza devam ediyorsunuz. Yunan mitolojisinden bir çok öğeyi bünyesinde barındıyan oyunda efsane savaşlar geçiyor. Ayrıca diğer oyuncularla lonca kurabilir ve ticaret yapabilirsiniz. Bağımlılık etkisi de bulunan Orpheus Story : The Shifters oyununu sakın kaçırmayın.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda kendinizi geliştirmeli ve diğer oyunculara karşı güçlü olmalısınız. Oyunda dikkatli olmalı ve kendinizi sürekli geliştirmelisiniz. Kaynaklarınızı da en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. Orpheus Story : The Shifters oyununu sakın kaçırmayın.

Orpheus Story : The Shifters oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Three Kingdoms : The Shifters

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir strateji oyunu
  • The Powerpuff Girls Story Maker

    The Powerpuff Girls Story Maker, özellikle çocukların beğenerek oynayabileceği bir keşfetme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Family Zoo: The Story

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Family Zoo: The Story mobil oyunu, klasik üçlü eşleştirme bazında bulmacaları çözerek bir hayvanat bahçesi inşa edebileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Catch the Candy: Winter Story

    Sevimli bir karakterle birlikte çeşitli engelleri aşarak şeker toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Beast Lord: The New Land

    Beast Lord: The New Land, bir hayvan kolonisi kurduğunuz android strateji oyunudur.
  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • The Gate

    The Gate mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji/kart oyunudur