Osmanlı Savaşları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,718 TOPLAM İNDİRME

Osmanlı Savaşları, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, Osmanlı konulu ve eğlenceli bir online strateji oyunudur.

Osmanlı Savaşları, tarihe meraklı oyuncuların çok hoşuna gidecek bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, gerçek zamanlı ve çok oyunculu muhteşem bir deneyim yaşayacaksınız. Konuya az çok hakim olmanız bile oyundan aldığınız keyfi birkaç katına çıkaracaktır. 

Osmanlı Savaşları oyununun teması, adından da anlaşılacağı üzere Osmanlı'ya dayanıyor. Strateji oyunu olması nedeniyle taktiksel hamleler ön plana çıkıyor ve savunma-saldırı stratejileri büyük önem kazanıyor. Osmanlı ordusunun bir benzerini kurabileceğiniz oyunda, yeniçeriler, azaplar, başıboşlar, lağımcılar, akıncılar, sipahiler, tatarlar ve topçuları kullanabilirsiniz. Diğer yandan işçilerinize emir vererek şehrinizi geliştirebilirsiniz. Online oyun olmasının en büyük avantajlarından biri de dilediğiniz takdirde herhangi bir birlik kurup müttefik bulabilmeniz. Güçlü bir imparatorluk için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız.

Tamamen yerli bir yapım olan Osmanlı Savaşları'nı ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

NOT: Oyunun boyutu cihazınıza göre farklılık göstermektedir.

Gökhan Abay

Osmanlı Savaşları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
479 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Osmanlı Savaşları, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz, Osmanlı konulu bir strateji oyunudur.

Osmanlı Savaşları, tarih konulu strateji oyunu sevenlerin çok hoşuna gidecek bir yapım olmasıyla dikkat çekiyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone akıllı telefonlarınız veya iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, kendinizi elinizden geldiğince geliştirip kuracağınız birliklerle gücünüze güç katmaya çalışacaksınız. Son derece keyifli bir oyun olması nedeniyle denemenizi kesinlikle öneririm.

Tarih kokan strateji oyunları her zaman favorim olmuştur. Bu yapım özellikle bizimde aşina olduğumuz bir hikayeye sahipse saatlerce hiç sıkılmadan vakit geçirebilim. Osmanlı Savaşları da adından anlayabileceğiniz üzere böyle bir oyun. Tamamen yerli yapım olması ve gerçek zamanlı, çok oyunculu olması nedeniyle bir desteği hak ediyor. Siz emir verdikçe işçileriniz çalışacak, hazineniz ve kaynaklarınız çoğalacak. Bunun yanında emrinizde olan Yeniçeriler, Azaplar, Başıboşlar, Lağımcılar, Akıncılar, Sipahiler, Tatarlar ve Topçulardan oluşan askeri birlikleriniz de olacak. Savunma ve saldırı stratejilerinizin önemli olduğu Osmanlı Savaşları'nda, aylık yayınlanan sezon sistemi sayesinde sıralama yarışında heyecanlı çekişmelere şahit olacaksınız.

Eğer bu tip bir strateji oyunu seviyorsanız Osmanlı Savaşları'nı ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Osmanlı Devri

    Osmanlı Devri mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Zaptiye Osmanlı APK

    Zaptiye Osmanlı APK, yerli yapım tarihi mobil strateji savaş oyunu. 19. yy. İstanbul şehrinde suçla mücadele edeceksiniz.
  • The Great Ottomans

    Osmanlı İmparatorluğu'na dayanan ilk mobil MMORTS oyunu
  • Son Kale

    Osmanlı İmparatorluğu'nun şanlı tarihi üzerine kurulu harika bir strateji oyunu
  • Ottomania

    Ottomania ile Osmanlı ordularına komuta edebiliyoruz
  • Super Mechs APK

    Super Mechs APK, tek oyunculu ve PvP modda oynama seçenekleri sunan robot savaşları oyunu. Robot savaş oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Duel - Puzzle Wars PvP

    PvP bulmaca savaşları
  • Flame Dragon Knights

    Aksiyon dolu strateji savaşları ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyundur.