Overtaking 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Overtaking 2, lüks ve hızlı arabalar ile gerçekçi bir trafik içerisinde araba süreceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir Android araba oyunu.

Overtaking 2, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde hız yaparak stres atabileceğiniz heyecanlı bir araba yarışı oyunu.

Kalabalık ve gerçekçi trafik içinde araba sürebileceğiniz oyunda eğer kendinizi usta bir şoför olarak tanımlıyorsanız sıkıntı çekmezsiniz. Lüks ve süratli arabalar kullanabildiğiniz oyunda arabanın rengini kendi istediğiniz gibi yapabiliyor ve parçalarını güçlendirebiliyorsunuz.

Oyunun grafikleri genel anlamda güzel fakat çok detaylı değil. Fakat ücretsiz bir oyun için ideal olduğunu söyleyebilirim. Oyun içerisindeki sesler ise grafiklere göre daha başarılı.

Gündüz, gece ve orman sürüşü olarak 3 farklı modda oynayabileceğiniz bir araba oyunu olan Overtaking 2'nin tamamen ücretsiz olması en güzel yanlarından bir tanesi.

Araba kontrolünün rahat olduğu oyunda şehir içi trafiğinde dilediğini gibi araba sürebiliyorsunuz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bu araba yarışı oyununu hemen indirip bir an önce oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Overtaking

    Car Overtaking güzel spor arabaları kullanabileceğiniz bir mobil yarış oyunu
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • BBR 2 (Big Bang Racing 2)

    Çılgın yarışlara kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Death Moto 2

    Death Moto 2, çılgın bir yarış dünyasında motorunuzla birlikte çılgın yarışlara katılacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunudur.
  • RE-VOLT 2

    Re-Volt 2 uzaktan kumandalı yarış arabalarının keyifli ve aksiyon dolu mücadelesine tanık olacağımız bir oyun.
  • City Racing 2 APK

    City Racing 2 APK adrenalin dolu yarışlara ev sahipliği yapıyor.
  • DrawRace 2

    DrawRace 2 sıradışı bir yarış oyunudur