Ovia Pregnancy Guide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

Ovia Pregnancy Guide tamamen ücretsiz olarak sunulan ve her biri kendi alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış bir hamilelik rehber uygulamasıdır.

Ovia Pregnancy Guide hamilelik dönemindeki annelere yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir rehber uygulamadır. Bildiğiniz gibi hamilelik büyük sorumluluk ve dikkat isteyen bir dönemdir. Bu sebeple geliştiriciler annelere bir rehber niteliği taşıyan bir uygulama tasarlamışlar. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulamada hamileliğe dair aradığınız her türlü bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Uygulama Harvard’dan bir grup bilimadamı, araştırmacı ve her biri kendi branşında uzman kişiler tarafından hazırlanmış. Hamilelik döneminde yaşadığı tecrübeleri paylaşan annelerin de bilgilerine başvurulduğu bu uygulamada kapsamlı ve yararlı bilgiler yer alıyor. 400’den fazla akademik makaleye ev sahipliği yapan uygulamada kendi bilgilerinizi paylaşarak yardım alabilme şansına sahipsiniz.

Kilo alma, vitaminler, ilaçlar, yiyecekler ve uyku düzeni gibi önemli konuları yine Ovia Pregnancy Guide’ta bulabilirsiniz. Girdiğiniz bilgileri göz önüne alan uygulama herhangi bir tehlike sezmesi durumunda sizi uyarıyor. Renkli ve kolay kullanım özelliklerine saihp arayüze yerleştirilen fonksiyonlara erişim sorunsuzca gerçekleştirilebiliyor.

Eğer siz de anne olmayı planlıyor veya hamilelik döneminde bulunuyorsanız, bu uygulamayı denemeniz sağlığınız açısından yararlı olabilir. Elbette öncelikli olarak doktorunuza başvurmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Ovia Pregnancy Guide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME
14.9 MB DOSYA BOYUTU

Ovia Pregnancy Guide kapsamlı bir hamilelik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor ve hamilelik esnasında ihtiyaç duyulabilecek her türlü bilgiyi sunuyor.

Ovia Pregnancy Guide hamile kadınlar için bir rehber niteliği taşıması için geliştirilen kapsamlı bir uygulama. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulamada yer alan bilgiler doğrultusunda daha sağlıklı ve rahat bir hamilelik safhası geçirebilirsiniz. Her biri kendi branşında uzman Harvard profesörleri, bilimadamları ve deneyimli annelerin verdiği bilgiler kapsamında sunulan bilgiler, uygulamayı hamilelik esnasında kullanılabilecek en iyi uygulamalar arasında yer alıyor.

Uygulamada bebeğin kilosuna, hamilelik dönemine ve annenin durumuna göre sunulan farklı tipte bilgiler yer alıyor. Buna ek olarak Ovia Pregnancy Guide’ta 400’den fazla hamilelik makalesi yer alıyor. Bunları okuyarak önemli bilgiler elde edebilirsiniz.

Uygulamada sunulan ekstra özellikler;

  • Bebek tekmeleme sayacı
  • Semptomlar
  • İlaç rehberi
  • Güvenilir yiyecekler
  • Yapılması gereken ipuçları

Uygulamada takip edebileceğiniz veriler arasında kilo takibi, vitaminlerin etkileri, ilaçların etkileri, gerekli uyku miktarı ve ruhsal değişimlerin sebepleri de bulunuyor. Kısaca hamileliğe dair ne arıyorsanız Ovia Pregnancy Guide’ı kullanarak tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pregnancy Tracker

    Pregnancy Tracker kolayca hamilelik gelişiminizi kayıt altına almanıza yardımcı olan bir uygulamadır
  • My Pregnancy Today

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hamilelik uygulamasıdır.
  • BabyBump Pregnancy Free

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hamilelik uygulamasıdır.
  • Happy Pregnancy Ticker

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hamilelik takip uygulamasıdır.
  • Guide for GTA 5

    Guide for GTA 5 ücretsiz bir GTA 5 kılavuzudur.
  • Schaeffler Technical Guide

    Schaeffler Technical Guide ile ihtiyaç duyduğunuz teknik konularda bilgi alabileceğiniz içeriklere ulaşabilirsiniz.
  • Guide for GTA San Andreas

    Guide for GTA San Andreas mobil cihazlarınızda faydalanabileceğiniz bir San Andreas rehberidir
  • Crafting! - A Minecraft Guide

    Crafting! - A Minecraft Guide mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir Minecraft yardımcı uygulamasıdır