Oxford Dictionary of English

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
256 TOPLAM İNDİRME
7.6 MB DOSYA BOYUTU

Oxford Dictionary of English ile dilediğiniz her yerde merak ettiğiniz kelimeleri sözlükte arayabilirsiniz.

Oxford Dictionary of English uygulaması ile Android cihazlarınızda kapsamlı bir İngilizce sözlüğe sahip olabilirsiniz.

Kapsamlı bir İngilizce sözlük uygulaması olan Oxford Dictionary of English 350 bin kelime, sözcük öbeği ve anlamlarını sizlere sunuyor. Aradığınız her kelimeyi detaylı olarak inceleyebileceğiniz Oxford Dictionary of English uygulamasında çeşitli telaffuzlara sahip 75 bin kelimenin sesli telaffuzlarını da bulabilirsiniz.

Öğrenciler, akademisyenler ve kapsamlı bir sözlüğe ihtiyaç duyan herkesin kullanabileceği Oxford Dictionary of English uygulamasında akıllı arama özelliği sayesinde aradığınız kelimeyi tahmin ederek bulunması kolaylaştırılıyor. Cihazınızın kamerasını kullanarak bir tabela veya kağıttaki sözcükleri tanımlayabileceğiniz uygulamada kelime dağarcığınızı geliştirmenize yardımcı olacak özellikler de sunuyor. Premium planına geçerek daha fonksiyonel özelliklere sahip olabileceğiniz Oxford Dictionary of English uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Oxford Dictionary of English

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
235.8 MB DOSYA BOYUTU

Oxford Dictionary of English uygulaması, mobil cihazlarınızda kapsamlı bir sözlüğe sahip olmanızı sağlıyor.

Yanınızda kapsamlı bir İngilizce sözlük bulunsun istiyorsanız, Oxford Dictionary of English uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

350.000 kelime, kelime öbeği ve anlamı içeren ayrıntılı bir İngilizce sözlük uygulaması olan Oxford Dictionary of English, öğrenciler ve akademisyenlerin dışında güvenilir bir sözlüğe ihtiyaç duyan herkese hitap ediyor.

Merak ettiğiniz kelimeleri akıllı arama özelliği sunan araçlarla kolayca bulabileceğiniz Oxford Dictionary of English uygulamasında, siz kelimeyi yazarken otomatik olarak çıkan kelime tahminlerini de görebiliyorsunuz. Klavye ile kelimeleri yazmak yerine kameraya da gösterebileceğiniz Oxford Dictionary of English uygulaması, kameranın gördüğü tüm kelimeleri tespit edip listeleyebilme özelliği sunuyor. Reklamsız kullanım, sesli telaffuz ve çevrimdışı modu gibi özellikler için Premium planı sunan Oxford Dictionary of English uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • 350.000 kelime ve anlamı
  • Akıllı arama özelliği
  • Anahtar kelime ile arama
  • Kamera ile sözcük arama
  • Widget seçeneği
  • Günün kelimesi bölümü
  • Son kullanılan ve favoriler listesi
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cake - Learn English

    Cake - Learn English İndir (Android): Bedava (Ücretsiz) İngilizce öğrenme uygulaması
  • BBC Learning English

    BBC Learning English uygulamasını kullanarak evde veya dışarıda kolayca İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • Drops: Learn English

    İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Drops: Learn English uygulamasıyla etkili bir şekilde yabancı dilinizi geliştirebiliyorsunuz.
  • English Turkish Dictionary

    English Turkish Dictionary, Android cihazınızda ücretsiz kullanabileceğiniz çevrimdışı İngilizce Türkçe sözlük uygulamalarından biri.
  • Learn English for Beginners

    Learn English for Beginners, İngilizce öğrenmek isteyen fakat alt yapısı olmayan Android kullanıcılarına özel geliştirilen İngilizce eğitim ve pratik uygulaması.
  • Dictionary.com Dictionary & Thesaurus

    Dictionary.com Dictionary & Thesaurus, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz en iyi ve en kapsamlı İngilizce sözlük uygulamalarından bir tanesidir.
  • Merriam-Webster Dictionary

    Android cihazlar için İngilizce-İngilizce sözlük uygulamasıdır.
  • İngilizce Mania

    İngilizce Mania uygulamasıyla İngilizce sınavlarında karşınıza çıkabilecek kelimelerin anlamlarına yönelik sorular sunuluyor.