OYAK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,354 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

OYAK için hazırlanmış olan resmi Android uygulaması ile ihtiyaç duyduğunuz tüm işlemlere ulaşabilirsiniz.

Ordu mensupları için hazırlanmış olan resmi OYAK Android uygulaması ile OYAK'a dair gerçekleştirmek istediğiniz pek çok işlemi hemen yapmak mümkün oluyor ve bu işlemler için bir bilgisayara olan bağımlılığınız sona eriyor. Tahmin edebileceğiniz gibi tamamen ücretsiz olarak sunulan ve kolayca kullanılabilen OYAK uygulaması, sahip olduğu menülerin altında ihtiyaç duyabileceğiniz bütün seçenekleri barındırıyor.

Bu menülerde yer alan bilgilere kısaca göz atarsak;

  • Üyelik bilgileri
  • Sosyal hizmetler
  • Hesaplama araçları
  • Bilgi güncelleme

Bu menülerin alt menüleri de mevcut ve dolayısıyla oldukça fazla detaya ulaşabildiğinizi belirtmek gerek. Fakat kullanabilmek için OYAK kullanıcı adı ve şifrenizi biliyor olmanız gerekiyor. Eğer bu konuda bir bilginiz yoksa uygulamanın hemen ilk sayfasındaki OYAK'ı arayın butonundan da faydalanabilirsiniz.

Aidat bilgilerinizden tutun da emeklilik bilgilerinize, kredi hesaplamalarına ve borç verme bilgilerine kadar oldukça geniş seçenekler barındıran OYAK Android mobil uygulaması gerekli olan tüm elementleri barındırıyor.

Yiğit Ekim Demir

OYAK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
287 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Resmi OYAK uygulaması ile iPhone ve iPad'lerinizden kolayca üyelik bilgilerinize ve diğer işlemlere erişebilirsiniz.

OYAK'ın hazırladığı resmi iPhone ve iPad uygulaması ile ordu mensuplarının pek çok bilgiye çok daha kolay bir şekilde erişimi mümkün hale geliyor ve uygulama ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Hem bu yanı hem de sade, basit yapısı ile aranılan bilgilerin hemen elinizin altında olması bu tip bir uygulama için oldukça yeterli görünüyor.

Uygulamaya giriş yapabilmek için ilk olarak kurum üye numarası ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor. Bu adımdan sonra ana menüye ulaşabilir ve hemen işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer uygulamaya üye girişinde sorunlar yaşıyorsanız yine uygulamanın ilk sayfasında yer alan "OYAK'ı Arayın" butonunu kullanabilir ve destek alabilirsiniz.

OYAK iOS uygulamasında yer alan temel bilgilere kısaca göz atacak olursak;

  • Üyelik bilgileri
  • Sosyal hizmetler
  • Hesaplama araçları
  • Bilgi güncelleme

Elbette bu menülerin altında alt menüler ve bilgiler de yer alıyor. Dolayısıyla bir sosyal hizmetler uygulaması için tüm gerekenleri sunduğunu söylemek mümkün. Eğer OYAK mensubuysanız ve işlemler için web arayüzünü kullanmak yerine akıllı cihazınızla pratik bir şekilde gerçekleştirmek isterseniz kesinlikle göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

OYAK

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
407 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

OYAK mobil uygulama ile üyelik bilgilerini güncellemekten başvuruya kadar pek çok işlem rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor.

OYAK’ın Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları için hazırlamış olduğu resmi mobil bankacılık uygulamasıdır. Kullanıcıların kurum üye numaraları ve OYAK web sitesi Online Üye Hizmetleri veya OYAK Sesli Yanıt Sistemi’nde kullandıkları parolaları ile hesaplarına giriş yaparak kullanabilecekleri uygulamada üyelik bilgilerini düzenlemekten online başvuru yapmaya, sosyal hizmetlerden hesaplama araçlarına kadar pek çok seçenek yer almakta.

Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli telefon ve tabletlerde kullanılabilen OYAK mobil uygulama üzerinden yapılan işlemlerden ek bir ücret alınmıyor. Üyelik Bilgileri, Online Başvurular, Sosyal Hizmetler, Hesaplama Araçları, Bilgi Güncelleme ve İletişim menülerini içeren uygulamanın modern ve basit tasarlanmış arayüzü tüm işlemlerin rahatlıkla yapılabilmesini olanak tanıyor.

OYAK mobil uygulama ile yapılabilecek işlemler arasında;

  • Üyelik Bilgileri menüsü altından üyelik süresi, aidat bilgileri, emeklilik yardımı bilgilerine ulaşma
  • Online Başvurular altından borç para talebi, KÖBF başvurusu
  • Sosyal Hizmetler altından borç verme, konut kredisi
  • Hesaplama Araçları altından borç verme ve konut kredisi taksit hesaplama, BDGES gelir hesaplama
  • Bilgi Güncelleme altından parola ve iletişim bilgilerini güncelleme işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

Bu seçeneklerin yanında üyelerin şifre veya başka bir sorunla karşılaşmaları durumunda kullanabilecekleri kısayollar yer almakta.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Matriks Mobil IQ: Borsa Döviz

    Canlı borsa döviz ve kripto para takibi yapılabilen Matriks Mobil IQ'da birçok farklı hizmete ulaşabilirsiniz.
  • İşim İçin

    Ürünlerinizi satarak güvenli bir şekilde ödeme almak istiyorsanız, İşim İçin uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Mint.com Personal Finance

    Mint.com Personal Finance, detaylı girdi alanlarının bulunduğu en popüler kişisel finans uygulamalarından biridir.
  • Timesheet

    Timesheet uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca proje ve zaman yönetimi gerçekleştirebilirsiniz.
  • PayPal Here

    PayPal Here uygulaması ile gittiğiniz her yerde PayPal ödemeleri alabilirsiniz
  • Harcamalarım

    Kişisel harcamalarınızı takip etmeniz gerektiğine inanıyorsanız Harcamalarım uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabilirsiniz.
  • fastPay

    Pek çok bankacılık işlemini ve ödeme işlemlerini direkt olarak Android akıllı telefonunuzdan gerçekleştirmek için fastPay uygulamasını kullanabilirsiniz.