Oz: Broken Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Oz: Broken Kingdom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Oz: Broken Kingdom çocukluğumuzda özel bir yere sahip olan Oz Büyücüsü hikayesini bir mobil oyuna dönüştüren ve bize eğlenceli vakit geçirme imkanı sağlayan bir rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG oyunu olan Oz: Broken Kingdom'da büyük karanlığa karşı savaş veren ve Oz diyarını bu karanlıktan kurtarmak için mücadele eden kahramanların hikayesi konu alınıyor. Kahramanlarımıza liderlik eden Ophelia Shen yanına arkadaşlarını alarak bu karanlığa hizmet eden canavarlarla yüzleşiyor ve heyecanlı karşılaşmalar yapıyor. Biz de bu karşılaşmalarda Ophelia ve arkadaşlarını yöneterek maceraya dahil oluyoruz.

Oz: Broken Kingdom RPG oyunlarının klasik yapısına sadık kalıyor. Oyunda kahraman takımımızı kuruyoruz ve düşmanlarımızla sıra tabanlı olarak savaşıyoruz. Takımımızdaki kahramanlar kendilerine has yeteneklere sahipler. Bu yetenekleri düşmanımızın hamlelerini göz önünde bulundurarak kullanmamız gerekiyor. Oyun, bu anlamda taktiksel bir yapıya sahip. Oyunda düşmanları yok edip görevleri tamamladıkça kahramanlarımızı geliştirebiliyoruz ve onlara yeni yetenekler kazandırabiliyoruz. 

Oz: Broken Kingdom'ı dilerseniz tek başınıza oynayabilir, dilerseniz arenalarda diğer oyunculara karşı savaşabilirsiniz. Oyunun en kuvvetli yönü ise grafikleri. Oz: Broken Kingdom'da bizi görsel bir şölen bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Oz: Broken Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
1.47 GB DOSYA BOYUTU

Oz: Broken Kingdom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Oz: Broken Kingdom eğer iPhone'unuzun sınırlarını ozrlayacak bir oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Oz: Broken Kingdom'da birçoğumuzun çocukluğundan hatırlayacağı Oz Büyücüsü masalı bir oyuna dönüştürülüyor. Oz: Broken Kingdom'da hikayenin de ana kahramanı olan Ophelia Shen, Teneke Adam, Aslan ve Korkuluk gibi arkadaşlarıyla birlikte uzun bir serüvene çıkıyor. Oz diyarı, büyük karanlık tarafından tehdit edildiğinde kahramanlarımız bu tehlikeyi durdurmak için gönüllü oluyorlar. Biz de onlara bu serüvende eşlik ediyoruz ve aksiyona dalıyoruz.

Oz: Broken Kingdom oynanış anlamında klasik bir RPG. Sıra tabanlı savaş sistemine sahip olan oyunda kahramanlarımızla hamle yaptıktan sonra rakibimizin hamle yapmasını bekliyoruz. Sahip olduğumuz kahraman takımında yer alan her üye kendilerine özel savaş yeteneklerine sahipler. Düşmanlarımız karşısında galibiyet elde edebilmemizin yolu da bu yeteneklerimizi doğru anda kullanmaktan geçiyor.

Oz: Broken Kingdom'ı dilerseniz senaryo modunda, dilerseniz online olarak diğer oyunculara karşı arenalarda savaşarak oynayabilirsiniz. iPhone 7'nin tanıtım etkinliğinde yeni telefonunun gücünü göstermek üzere sergilenen bu oyun grafiksel kalite açısından oldukça başarılı.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Broken Age

    Broken Age mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir macera oyunudur
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.
  • Broken Dawn 2

    Broken Dawn 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Kingdom of Pirates

    Kingdom of Pirates, korsan krallığınızı kurup yönettiğiniz bir Android oyunu.
  • Hidden Objects-Maze: The Broken Tower

    Gizemli mekanlarda esrarengiz olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Kingdom: The Blood Pledge

    Kingdom: The Blood Pledge, acımasız açık dünya PvP savaşları içeren MMORPG oyunu.
  • Kingdom Two Crowns APK

    Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mikro strateji oyunu olan Kingdom Two Crowns APK, grafikleri ve hikayesiyle öne çıkıyor.