PAC-MAN Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

PAC-MAN Bounce, 90'lı yılların en popüler oyunlardan bir tanesi olan Pac-Man'i Android cihazlarımızın ekranlarına getiren eğlenceli ve ücretsiz bir oyun.

PAC-MAN Bounce, klasik Pac-Man oyununu bir macera oyununa dönüştüren ve Android mobil cihazlarımıza taşıyan ücretsiz bir Android oyunu. 100'den fazla bölümüyle birlikte uzun süre boyunca eğlenebilme imkanı sunan oyunun oynanışı ve yapısı eskiden sıkça oynadığımız Pac-Man ile tamamen aynı olmasına rağmen oyunun genel anlamdaki teması farklı.

10 farklı dünya ve 100'den farklı bölümüyle sürekli heyecanı yüksek tutan oyunun grafik kalitesi de ücretsiz bir oyuna göre oldukça başarılı. Oyuna Facebook hesabınız ile bağlanırsanız Facebook üzerindeki arkadaşlarınız ile puan yarışı yapabiliyorsunuz.

Muhtemelen daha önce karşılaşmadığınız bir Pac-Man oynama deneyimi sunan bu oyunu Android telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip dilediğiniz zaman istediğiniz yerde oynayabilirsiniz. Özellikle boş vakit geçirmek için ideal olan oyunda hayaletlerle ve duvarlarla karşılaşıyorsunuz ve hepsini geçerek anahtarı almanız gerekiyor. Ayrıca hayaletlerde farklı renklerde ve farklı özelliklere sahipler.

Farklı bir Pac-Man oyunu oynamak istiyorsanız PAC-MAN Bounce'u hemen indirip mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

PAC-MAN Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

PAC-MAN Bounce, onlarca bölümün hepsini geçmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir iOS Pac-Man oyunu.

PAC-MAN Bounce, iPhone ve iPad sahibi kişilerin cihazları üzerinde klasik Pac-Man oyununu çok daha yeni ve gelişmiş haliyle oynayabileceği bir iOS bulmaca oyunu. Oynarken hem eğlenmenizi hem de beyninizi zorlamanızı sağlayan oyunda eğlence ve heyecan hiç bitmiyor.

100'den fazla bölüm ile birlikte Pac-Man oyunları kategorisine farklı bir bakış kazandıran PAC-MAN Bounce ile vaktin nasıl geçtiğini anlamak zorlaşıyor. Candy Crush Saga ve benzeri oyunlarda yer alan bölümlü ve 3 yıldızlı sistemin aynısı bulunan oyunda her bölümü 3 yıldızla geçebilmek ilk amacınız ve bölümleri geçebilmek için her bölümde anahtara ulaşmanız gerekiyor. Fakat anatara ulaşmak sandığınız kadar kolay değil çünkü karşınıza çıkacak olan farklı renkteki hayaletler, duvarlar ve diğer objeler var. Zaman zaman zora düştüğünüzde süper güçleri kullanarak duvarlardan atlayabilir ve hayaletlerin içinden geçerek bölümleri bitirebiliyorsunuz. Bu özellikleri bölümlerde topladığınız altınlarla alabiliyorsunuz.

Arkadaşlarınız ile yarışabileceğiniz oyunda hem kartal gibi gözlere sahip olmanız hem de hızlı reflekslere sahip olmanız gerekiyor. Eğer yeterince yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız PAC-MAN Bounce oyununu iPhone ve iPad'lerinize indirerek hemen oynamalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pac-Man Friends

    Pac-Man Friends, sevdiğimiz Pacman karakterlerinin içerisinde olduğu, oynaması heyecanlı ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • PAC-MAN Puzzle Tour

    PAC-MAN Puzzle Tour, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur.
  • PAC-MAN GEO

    PAC-MAN GEO Android Oyunu İndir: Pack-man'i gerçek dünyada oynamak ister misiniz?
  • PAC-MAN 256

    PAC-MAN 256 yüksek heyecan sunan bir mobil beceri oyunudur
  • PAC-MAN +Tournaments

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz pac-man oyunudur.
  • Treasure Bounce

    Treasure Bounce ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunudur
  • PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze

    Zevkli bir mobil beceri oyunu
  • PAC-MAN Championship Ed.

    80'lerin çıktığı ilk günden itibaren popüler olmuş, geçen 32 yıla rağmen halen oynanabilirliği koruyan efsane atari oyunun yeniden yorumlanmış halidir.