PAC-MAN GEO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

PAC-MAN GEO Android Oyunu İndir: Pack-man'i gerçek dünyada oynamak ister misiniz?

PAC-MAN GEO(Android), doğrudan Google üzerinden bile oynanabilen, yılların eskitemediği, büyük-küçük herkesin oynarken keyif aldığı masa oyunu Pac-Man’in gerçek dünyaya uyarlanmış çok farklı bir versiyonu. Mobil platformda başarılı oyunlara imza atan BANDAI NAMCO Entertainment’a ait olan PAC-MAN GEO, Android telefon kullanıcıları için de ücretsiz olarak indirilmeye açıldı.

Pac-Man Geo olarak adlandırılan Android oyunu, gerçek dünya haritalarını bölümlere çeviriyor. Oyun, oyuncuların kendi aşamalarını yapmalarına izin veren Google Haritalar platformunu kullanıyor. Dünya haritasından yerler seçerek bölümün kapsamını seçebiliyorlar. Amaç aynı; sarı diskleri yutarken hayaletlerden kaçmak. Oyuncular, oyun içinde dünyanın ne kadarlık bir bölümünü gezdiklerini gösteren farklı yer işaretleri de toplabiliyor. Bölümler paylaşılabildiğinden tekrarlama, belli seviyede ilerleme de olmuyor.

Oyunun geliştiricisi BANDAI NAMCO, Pac-Man Geo’yu oyuncuların gerçek dünyayı sarı bir karakter olarak deneyimleyebilmelerini sağlayan bir coğrafi bilgi oyunu olarak tanımlıyor. New York, Paris, Tokyo… Oyuncular, gerçek hayattaki çeşitli sokaklar arasından seçim yaparak PAC-MAN labirenti yapabiliyor.

Erkan Calp

PAC-MAN GEO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
113.8 MB DOSYA BOYUTU

PAC-MAN GEO iOS (iPhone/iPad) Oyunu İndir: Pac-Man oyununu gerçek dünyada oynayın.

PAC-MAN GEO(iOS), tüm platformlarda indirilebilir ve hatta Google arama bölümünden bile oynanabilien efsane oyun Pac-Man’in başka bir sürümü. Yüksek kalitede mobil oyunlara imza atan BANDAI NAMCO Entertainment’ın ücretsiz olarak sunduğu yeni nesil Pac-Man oyununda orijinalinde olduğu gibi sarı diskleri yerken hayaletlerle karşılaşmamaya çalışıyorsunuz ancak bölümler gerçek dünya üzerine kurulu.

iOS platformunda ücretsiz indirilebilir olan ve iPhone’da iPad’de de keyifli, rahat oynanış sunan yeni Pac-Man oyunu PAC-MAN GEO, Google’ın Haritalar platformunu kullanıyor. Bu, oyunculara kendi bölümlerini yapma, hatta diğer oyuncularla paylaşma imkanı veriyor. Bilindik, tekrarlayan, sıkıcı labirentler yerine gerçek dünya haritalarına giriş yapıyorsunuz. Dünya haritasında ne kadar yerde bulursanız diğer oyunculara karşı o kadar üstünlük elde etmiş oluyorsunuz. New York, Paris, Tokyo… gerçek hayattaki ünlü sokakları labirent olarak kullanıyorsunuz. Oyunda topladığınız yer işaretleri dünyanın ne kadarını gezdiğinizi gösterdiğinden önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PAC-MAN 256

    PAC-MAN 256 yüksek heyecan sunan bir mobil beceri oyunudur
  • PAC-MAN Bounce

    PAC-MAN Bounce, 90'lı yılların en popüler oyunlardan bir tanesi olan Pac-Man'i Android cihazlarımızın ekranlarına getiren eğlenceli ve ücretsiz bir oyun.
  • PAC-MAN Puzzle Tour

    PAC-MAN Puzzle Tour, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur.
  • PAC-MAN +Tournaments

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz pac-man oyunudur.
  • Pac-Man Friends

    Pac-Man Friends, sevdiğimiz Pacman karakterlerinin içerisinde olduğu, oynaması heyecanlı ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze

    Zevkli bir mobil beceri oyunu
  • PAC-MAN Championship Ed.

    80'lerin çıktığı ilk günden itibaren popüler olmuş, geçen 32 yıla rağmen halen oynanabilirliği koruyan efsane atari oyunun yeniden yorumlanmış halidir.
  • Spider Man APK

    Spider Man APK, çizgi roman stili görselleri ile dikkat çeken yepyeni Örümcek Adam oyunudur. Marvel Spider Man Unlimited Türkçe dil seçeneğiyle sizlerle!