PAC-MAN Puzzle Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

PAC-MAN Puzzle Tour, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur.

PAC-MAN Puzzle Tour, dünyaca ünlü mobil oyun yapımcısı Bandai Namco tarafından geliştirilmiş adından da anlaşılacağı üzere bir puzzle oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz oyun, eşleştirme kategorisinde yer alıyor ve harika vakit geçirebiliyorsunuz.

Ben oyun oynuyorum deyipte hayatında bir kere olsun Pac-Man oynamamış insan tanımıyorum. Tamamiyle kült bir yapım olan bu oyun, milyonlarca insan tarafından oynandı ve ondan türetilen oyunlarda büyük ilgi görüyor. PAC-MAN Puzzle Tour'da bu oyunlardan yalnızca biri ve Candy Crush benzeri bir oynanışla karşımıza çıkıyor. Amacımız tüm dünyadaki meyveleri çalan çeteyle karşı karşıya gelmek ve onları geri almak. Dolayısıyla her bölümde karşılacağımız türlü türlü zorluklarla baş etmemiz gerekiyor. 3 ya da daha fazla meyveyi yanyana ya da üst üste getirerek doğru hamleler yapmalı ve ulaşabildiğiniz en yüksek skora ulaşmalısınız.

Farklı arayış içinde olanlara ve eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere PAC-MAN Puzzle Tour'u mutlaka öneririm. Tamamen ücretsiz olduğunu söylemeden de geçmeyelim, eğer daha önce bu tarz bir oyun oynadıysanız hiç yabancılık çekmeyeceksiniz.

Gökhan Abay

PAC-MAN Puzzle Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

PAC-MAN Puzzle Tour, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur.

PAC-MAN Puzzle Tour, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu ve birbirinden zorlu bölümlerle ilerlemeye çalışıyoruz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği kategoride yer alan ve kült bir yapımdan türetilen bu oyun, dünyadaki tüm meyveleri çalan bir çeteyle karşı karşıya gelmemizi sağlıyor ve meyveleri geri almaya çalışmamızı konu ediniyor. Şimdi dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

Adında Pac-Man geçen bir yapım gördüğünüzde sizin de yüzünüzde güller açıyor mu? Gerek nostalji olsun gerekse türlü türlü yenilikler içersin ben çok mutlu oluyorum. PAC-MAN Puzzle Tour oyunu da iOS platformunda karşılaştığımda herkese hitap eden yapısıyla dikkatimi çekti diyebilirim. Konusu itibariyle de gayet doyurucu diyebilirim. Çeşitli meyve kombinasyonlarını bir araya getirerek skor üretmeye ve birbirinden zorlu bölümleri geçerek ilerlemeye çalışıyoruz.

Açıkçası bu kategorideki oyunları incelerken elimizde sadece konu itibariyle bir farklılık görüyoruz. Dolayısıyla yenilikten çok konudan bahsediyoruz. Candy Crush benzeri bir oyun deyip geçmek istemiyorum fakat bunu bilerek oyunu yüklemeniz gerektiğini düşünüyorum. Aynı tür içerisinde bir farklılık arıyorsanız PAC-MAN Puzzle Tour'u denemenizi kesinlikle öneririm.

Tamamen ücretsiz bir şekilde indirebileceğinizi de unutmayalım. Boş vakitlerinizi değerlendirmek için oynayabilirsiniz.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PAC-MAN Bounce

    PAC-MAN Bounce, 90'lı yılların en popüler oyunlardan bir tanesi olan Pac-Man'i Android cihazlarımızın ekranlarına getiren eğlenceli ve ücretsiz bir oyun.
  • Pac-Man Friends

    Pac-Man Friends, sevdiğimiz Pacman karakterlerinin içerisinde olduğu, oynaması heyecanlı ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • PAC-MAN GEO

    PAC-MAN GEO Android Oyunu İndir: Pack-man'i gerçek dünyada oynamak ister misiniz?
  • PAC-MAN 256

    PAC-MAN 256 yüksek heyecan sunan bir mobil beceri oyunudur
  • PAC-MAN +Tournaments

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz pac-man oyunudur.
  • PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze

    Zevkli bir mobil beceri oyunu
  • PAC-MAN Championship Ed.

    80'lerin çıktığı ilk günden itibaren popüler olmuş, geçen 32 yıla rağmen halen oynanabilirliği koruyan efsane atari oyunun yeniden yorumlanmış halidir.
  • City Tour 2048 : New Age

    City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.