PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli bir mobil beceri oyunu

PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Zorlu labirentler arasında ilerleyip düşmanlardan kaçmanız gereken oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olan PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze, labirentler arasında ilerleyip puanlar kazandığınız bir oyundur. 8 bitlik grafikleriyle de nostaljik atmosferi yansıtabilen oyunda zevkli zaman geçirebiliyorsunuz. Farklı temalarda ve ortamlarda mücadele edebileceğiniz oyunda tek yapmanız gereken noktaları yiyerek bölümleri tamamlamak. Klasik Pac-Man oyunu oynuyormuş gibi hissedebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer Pac-Man oynamayı seviyorsanız PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu

PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir mobil beceri oyunudur. Zorlu bölümleri tamamlamanız gereken oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Klasik Pac-Man oyununu mobil telefonlarınıza getiren bir oyun olan PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze, nostaljik atmosferi yeniden yaşamanıza olanak sağlıyor. 8 bitlik grafikleri ve ses efektleriyle dikkat çeken oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Farklı labirentlerde boy gösterebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Klasik Pac-Man oyunu oynuyormuş gibi hissedebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer Pac-Man oynamayı seviyorsanız PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze oyununu sakın kaçırmayın.

PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Running Man

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu
  • Crush The Castle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Pop The Ice

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • The Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pump the Blob!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Flip The Rocket

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu