Paddle Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Paddle Panda, başta panda olmak üzere pek çok farklı karakter ile nehirin çılgın sularına karşı ilerlemeye çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.

Paddle Panda, yetenek ve dikkatinizin izin verdiği sürece ilerleyerek yüksek puanlar alabileceğiniz sınırsız bir Android beceri oyunu. Panda karakteri ile başlayacağınız oyunda farklı hayvanlardan oluşan karakterlerin kilitlerini de zamanla açabiliyorsunuz.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyun daha çok çocuklara hitap ediyor ve eğlenceli vakit geçirtiyor. Oyunun yapısı sınırsız koşu oyunları ile tamamen aynı fakat bu sefer hem karakter hem de yolunuz biraz farklı. Akıntılı bir nehirde simide oturan bir panda ile ilerlemeniz gereken oyunda nehir boyunca önünüze taş ve diğer engeller çıkıyor. Bu engelleri karakterinizi yönlendirerek aşmalı ve yoldaki yiyecek ve altınları da olabildiğince toplamalısınız.

Oynarken stres atabileceğiniz Paddle Panda'yı hemen ücretsiz indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Paddle Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Paddle Panda, panda başta olmak üzere sevimli hayvanları nehirde yüzdürdüğünüz renkli bir oyun.

Paddle Panda, panda, ayı, köpek, penguen ve daha nice sevimli hayvanları simitle nehirde yüzdürmeye çalıştığınız bir iOS oyunu.

Her yaştan kişinin dikkatini çekebilecek yüksek kalitede görselleriyle öne çıkan oyunda hayvanların dalgalarla boğuşmasına yardımcı oluyoruz. Bir yandan yüzdürürken diğer yandan yiyecekleri midelerine indirmeleri için uğraşıyoruz. Nehirde akıp giderken simidi kenarlara dokundurarak yol ama lüksü sunuluyor ancak kayalıklara kesinlikle değmememiz gerekiyor. Kayalıklara çarptığımızda simidimiz patlıyor ve onca heyecanı baştan başlıyoruz.

Nehirde ilerleyebilmenin tek yolu ekrana belli aralıklarla dokunarak dalga yaratmak. Gideceğimiz yöne göre ekranın sağ veya sol tarafına dokunarak simidi yönlendiriyoruz. Oyunun bir sonu bulunmuyor. Nehrin sürüklediği yere gidiyoruz. Yol boyunca karşımıza çıkan altınlar yeni karakterleri görebilmemiz açısından, pizzalar da süreyi yavaşlatma açısnıdan önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paddle Paddle

    Seviyeleri geçmeye çalışacağız.
  • Samurai Panda

    Samurai Panda, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Panda Jump

    Panda Jump, kontrol edeceğiniz panda ile sınırsız bir şekilde yükseklere çıkarak daha yüksek puanlar elde etmeye çalışacağınız koşu ve zıplama oyunudur.
  • Panda Fishing

    Panda Fishing eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Panda Jam

    Panda Jam ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur
  • Panda Pop

    Panda Pop oldukça eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Dashy Panda

    Dashy Panda, karnı aç sevimli pandayı doyurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Panda Must Jump Twice

    Panda Must Jump Twice'ta zorlu parkurlarda koşan bir pandayı mümkün olduğunca uzağa taşımaya çalışıyoruz.