Panda Cloud Cleaner

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22,324 TOPLAM İNDİRME
36.44 MB DOSYA BOYUTU

Panda Cloud Cleaner, gelişmiş bulut tarama teknolojisine sahip ücretsiz bir zararlı yazılım temizleme aracıdır.

Panda Cloud Cleaner, bilgisayarınıza zarar verebilecek yazılımları ve virüsleri gelişmiş bulut teknolojisi sayesinde çevrimiçi olarak tarayan ven temizleyen kolay kullanımlı bir antivirüs programıdır.

Panda Cloud Cleaner sayesinde geleneksel virüs programlarının tespit edemediği zararlı yazılımları bile kolaylıkla tespit edip, temizleyerek, bilgisayarınızın güvenliğini kontrol altında tutabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Panda Cloud Cleaner'ı bilgisayarınıza indirmek ve kurulumunu yaptıktan sonra çalıştırmaktır. Herhangi ekstra bir ayara ihtiyaç duymadan program bilgisayarınızı tarayacaktır ve tarama sonucunda algıladığı sorunları sizlerle paylaşacaktır. Şüpheli görülen dosyalar ve kayıtlar arasından istediklerinizi temizleyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Panda Free Antivirus

    Panda Free Antivirus bilgisayarınızı tamamen güvenli bir hale getirebilen ücretsiz bir antivirüs programı olarak yayınlandı.
  • Panda Antivirus Pro

    Bilgisayarınızı her türlü zararlı yazılıma karşı koruyan Panda Antivirus Pro geliştirilmiş 'Kolektif Akıl' teknolojisiyle tehditlere karşı gerçek zamanlı aktif koruma sağlar.
  • Comodo Cloud Antivirus

    Comodo Cloud Antivirus bulut tabanlı bir antivirüs yazılımıdır
  • Panda Global Protection

    Panda Global Protection bilgisayarınızı ve bilgilerinizi her türlü tehlikeye karşı korurken sistem kaynaklarını yormayacak.
  • Avira PC Cleaner

    Avira PC Cleaner ile bilgisayarınıza sızan virüsleri temizleyebilirsiniz
  • Advanced Cleaner

    Advanced Cleaner, sisteminizi bilinen virüslere karşı korur ve sisteminiz üzerinde yer alan gereksiz dosyaları siler.
  • Comodo Hijack Cleaner

    Çevrimiçi güvenliğinizi sağlayıp tehditleri ortadan kaldırır
  • ESET Dorkbot Cleaner

    ESET Dorkbot Cleaner, virüs dendiğinde akla ilk gelen firmalardan bir tanesi olan ESET'in Dorkbot isimli botneti temizlemek için çıkardığı özel ve küçük bir yazılım.