Panda Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
11,336 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Panda Pop oldukça eğlenceli bir balon patlatma oyunudur

Panda Pop Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve yüksek eğlence sunan bir balon patlatma oyunudur.

Panda Pop'da yavruları kaçırılan bir anne pandaya yardımcı olarak sevimli yavrularına kavuşmasına yardımcı oluyoruz. Kötü kalpli bir babun anne pandanın yavrularını tuzağa düşürmüş ve kaçırmıştır. Annenin yavrularına kavuşabilmesi için ise stratejik bir şekilde aynı renk balonları eşleştirmeli ve yavru pandaları serbest bırakmalıyız. Bu işi gerçekleştirebilmek için bize geçici olarak güçlendirme sunan çeşitli bonuslar hizmetimize de sunulmakta.

Panda Pop oldukça kaliteli ve şirin grafiklere sahip bir oyundur. Oyundaki karakter animasyonları göze oldukça hoş görünüyor ve oyunun atmosferini güçlendiriyor. Oyunda 90'ın üzerindeki birbirinden güzel bölümde yavru pandaları kurtarmaya çalışıyoruz ve en yüksek puanı toplamaya gayret ediyoruz.

Panda Pop birçok Android cihazda rahatlıkla oynanabilen bir yapıya sahiptir. Donanımsal olarak yüksek gereksinimlere sahip olmayan uygulama yine de kalitesini korumayı başarıyor ve oyun severlere bolca eğlence sunuyor. Eğer balon patlatma oyunlarını seviyorsanız Panda Pop'u kesinlikle denemelisiniz.

Can Erdil Şentürk

Panda Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,230 TOPLAM İNDİRME
68.4 MB DOSYA BOYUTU

Panda Pop eğlenceli bir balon patlatma oyunudur

Panda Pop iOS işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur.

Panda Pop'da yavruları kötü kalpli bir babun tarafından ormanda tuzağa düşürülerek kaçırılan anne pandaya yavrularına kavuşmasında yardımcı oluyoruz. Bu iş için havada asıılı balonların üzerine aynı renkte balonları fırlatmalı ve tutsak kalmış yavru pandaları özgür bırakmalıyız.Bu iş sırasında karşımıza çıkacak çeşitli bonuslar bize geçici güçlendirmeler sunuyor ve oyunu daha heyecanlı hale getiriyor.

Panda Pop oldukça eğlenceli ve kolay bir oynanışa sahip. Oyunun grafikleri de oldukça canlı ve göze hoş görünüyor. Bütün bunların yanında kaliteli karakter animasyonları oyunun atmosferini tamamlıyor ve oyun severlere üst düzey bir oyun tecrübesi yaşatıyor.

Panda Pop bize 90'ın üzerinde birbirinden eğlenceli bölüm sunmakta. Oyun yüksek sistem gereksinimlerine sahip değil ve bu sayede birçok farklı cihazda rahatlıkla oynanabilmekte. Her yaştan kullanıcıya hitap eden oyun başarılı bir balon patlatma oyunu seçeneğidir.

Can Erdil Şentürk

Panda Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Panda Pop, kaçırılan sevimli yavru pandaları annelerine kavuşturmanız gereken renkli bir Windows Phone oyunu.

Panda Pop, renkli görselleri ve eğlence dozu yüksek oynanış sunmasıyla çocuklar kadar yetişkinlerin de oynayabileceği tarzda bir balon patlatma oyunu ve Windows Phone’da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Kısa süreliğine tamamen kafa boşaltmak, zaman öldürmek amacıyla oynayabileceğiniz harika bir balon patlatma oyunu olan Panda Pop’da adından da anlayacağınız üzere sevimli pandalarla uğraşıyoruz. Oyunda amacımız ormanda kötü bir babun tarafından tuzağa düşürülen ve kaçırılan bebek pandaları kurtarıp annelerine kavuşturmak. Bunun içinse ilginç bir yol izliyoruz. Balonların üzerine aynı renkteki balonları fırlatıyor ve yavru pandaların tutsaklıkların sona ermesini sağlıyoruz. Anne pandanın çok sayıda yavrusu olduğundan oyun hemen bitmiyor.

Bazen gemide, bazen ormanda, bazen de yavru pandaları kaçıran babunun kendi mekanında bebek pandaları özgürlüklerine kavuşturma mücadelesi verdiğimiz oyunda görseller kadar animasyonlar da olduça dikkat çekici olmuş. Sevimli pandaların özgür olduklarında çıkardıkları sesler, panda annenin yaşadığı mutluluk dahil onlarca göze hoşa gelen ve oyuna bağlanmamızı sağlayan detay var.

Facebook hesabımızı bağlayarak arkadaşlarımızı da pandaların dünyasına davet etmemize ve onlarla birlikte kötü babuna karşı mücadele etmemize izin veren Panda Pop oyununun çoklu cihaz desteği de bulunmakta. Birden fazla cihazınız varsa bir cihazınızda yarım bıraktığınız oyununuza diğer cihazınızdan devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paddle Panda

    Paddle Panda, başta panda olmak üzere pek çok farklı karakter ile nehirin çılgın sularına karşı ilerlemeye çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Samurai Panda

    Samurai Panda, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Nano Panda Free

    Nano Panda Free Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Panda Jump

    Panda Jump, kontrol edeceğiniz panda ile sınırsız bir şekilde yükseklere çıkarak daha yüksek puanlar elde etmeye çalışacağınız koşu ve zıplama oyunudur.
  • Dashy Panda

    Dashy Panda, karnı aç sevimli pandayı doyurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Panda Fishing

    Panda Fishing eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Panda Jam

    Panda Jam ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur
  • Panda Must Jump Twice

    Panda Must Jump Twice'ta zorlu parkurlarda koşan bir pandayı mümkün olduğunca uzağa taşımaya çalışıyoruz.