PandaDoc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

PandaDoc ile dokümanlarınızı Android cihazlarınızdan kolayca imzalamaya başlayın.

PandaDoc uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca belgelerinizi yasal olarak bağlayıcı bir şekilde imzalamanıza olanak tanıyan ücretsiz sanal imza uygulamaları arasında. Böylece devamlı olarak gerçek imzalar atmaya çalışmak yerine kolayca cebinizden gerekli imza işlemlerini tamamlayabiliyorsunuz.

Uygulamanın bu ücretsiz sürümünde 3 dokümanı imzalayabiliyorsunuz ve bir arkadaşınızı davet etmeniz halinde 3 belgeye daha hak kazanıyorsunuz. Ancak satın alma seçenekleri sayesinde sınırsız imza yetkisine kavuşmanız da mümkün. İmza sertifikası, zaman damgası, IP adresi ve barkod kimliği özellikleri sayesinde imzaların güvenilir olduğunu da eklemek gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

PandaDoc

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
19.9 MB DOSYA BOYUTU

PandaDoc uygulamasını kullanarak farklı bulut depolama servisleri üzerinde sakladığınız belgeleri tek bir yerden yönetebilirsiniz.

PandaDoc iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir doküman yönetim uygulamasıdır. Her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da uygulamada bazı limitler bulunuyor ve bu limitleri kaldırabilmek için ücret ödemeniz gerekmekte.

Bildiğiniz gibi bulut depolama servisleri son zamanlarda oldukça popüler hale geldi ve birçok kullanıcı dijital belgelerini bu servisler üzerinde saklıyor. Bu alanda farklı seçeneklerin olması ve kullanıcıların hemen hemen tüm bu sunulan servislerden faydalanması zaman zaman yönetim zorluğu yaşatabiliyor. PandaDoc uygulaması sayesinde farklı servisler üzerinde tuttutğunuz belgelerinizi tek bir yerden zahmetsizce yönetebilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak Dropbox, OneDrive ve Box hesaplarınızda sakladığınız dosyaları zahmetsizce yönetebilirsiniz. Uygulamanın en dikkat çeken yanlarından bir tanesi de kullanıcılara dijital imza oluşturma ve bu imzayı elektronik belgelerde kullanabilme şansı sunması. PandaDoc uygulamasını kullanan arkadaşlarınız varsa birlikte aynı doküman üzerinde çalışabilir ve daha hızlı fikir alışverişi yapabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.