Pandora Recovery

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97,160 TOPLAM İNDİRME
2.33 MB DOSYA BOYUTU

Diskinizde bulamadığınız kayıp dosyaları veya yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri getirmek için kullanabileceğiniz güzel dizayn edilmiş ücretsiz bir program Pandora Recovery ile yüzünüz gülecek.

Pandora Recovery diskten tamamen silinmiş olan dosyaları kurtarmak için kullanıcılara güçlü ve efektif bir yol sağlayan ücretsiz bir araç. Bilgisayar üzerinde gelende bir dosya silindiğinde Geri Dönüşüm Kutusuna güvenilir. Fakat oradan da kaldırılan tamamen silinmiş olan dosyalara ulaşmak istenildiğinde ikinci şansı bulmak mümkün olmaz. İşte bu noktada Pandora Recovery programı Geri Dönüşüm Kutusundan silinmiş veya Shift + Delete tuş kombinasyonu ile direkt olarak silinmiş ya da DOS ortamında kaldırılmış dosyalara ulaşmak için kullanıcılara kolay ve hızlı bir çözüm sağlıyor ve dosyaları geri getirme imkanı sunuyor.

Pandora Recovery sahip olduğu basit ve sade arayüz ile bilgisayarda bulunan diskler üzerinde silinmiş dosyaları geri getirmek için gezinme ve arama yapmanıza imkan sağlıyor. Program arşivlenmiş, gizlenmiş, şifrelenmiş, sıkıştırılmış her türlü dosyayı geri getirebiliyor. Alternate Data Streams (ADS) adı verilen sistem ile dosyaları geri getiren yazılım klasik arayüz sihirbazı, ipucu bölümü ve içerik yardımı gibi özellikler ile dikkat çekiyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows File Recovery

    Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • Magic Partition Recovery

    Magic Partition Recovery disk bölümü kurtarma programı, FAT ve NTFS disklerden kaybolan ve silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olur.
  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.
  • Gihosoft iPhone Data Recovery Free

    Gihosoft iPhone Data Recovery Free, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarınızda sildiğiniz ya da yanlışlıkla ortadan kaybolan dosyalarınızı geri alabilmek adına kullanabileceğiniz bir tür ücretsiz iPhone dosya kurtarma programıdır.
  • SoftPerfect File Recovery

    SoftPerfect File Recovery, kurulum gerektirmeyen kullanımı son derece basit bir dosya kurtarma programı.
  • PC Inspector File Recovery

    PC Inspector File Recovery ücretsiz bir dosya kurtarma yazılımıdır