Papa Pear Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
1,501 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Papa Pear Saga, King.com'un Windows platformuna ücretsiz çıkardığı yeni bulmaca oyunu.

Papa Pear Saga, Candy Crush Saga, Farm Heroes Saga milyonlara ulaşan oyunların geliştiricisi King.com’un iOS ve Android’de uzun süredir oynanabilir olan Windows platformuna yeni gelen bulmaca oyunu.

Daha çok küçük yaşta kişilerin sevebileceği, oynarken keyif alabileceği bir bulmaca oyunu olarak gördüğüm Papa Pear Saga’da amacımız kendimizi kavanozların içerisine bırakmak. Top atııcısının içerisinde olan karakterimizi ekranın altına sıralanmış kavanozlara fırlatmak için özel bir çaba sarf etmemiz gerekmiyor lakin karakterimizle kavanozlar arasında duran çeşitli meyve, fındık, biberler atlayışımızı zorlaştıran engeller bulunuyor. Kendimizi fırlatmadan önce oldukça sık olan bu engellere çarpıp hangi noktaya gideceğimiz de hesaba katmamız gerekiyor.

Erkan Calp

Papa Pear Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
41,112 TOPLAM İNDİRME

Papa Pear Saga eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Papa Pear Saga, Candy Crush Saga oyunu ile büyük başarı yakalmış King.com tarafından yayınlanan yeni bir bulmaca oyunudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir Android oyunu olan Papa Pear Saga bize oldukça neşeli ve canlı grafikler eşliğinde eğlenceli anlar sunuyor. Papa Pear Saga'da Para Pear'ı fırlatarak havadaki meyve, fındık ve çılgın biberlerin üzerinde zıplatmalı ve Papa Pear'ı ekranın altında bekleyen kavanozlara göndermeliyiz. Papa Pear'ı ne kadar çok zıplatırsak o kadarçok yıldız toplayabiliyoruz.

Papa Pear Saga oldukça kolay bir şekilde oynanabilmektedir; fakat oyunda ustalaşmak için dikkatlice hesap yapmalı ve ona göre Papa Pear'ı fırlatmalıyız. Papa Pear'ın maceraları bizi Meyveli Orman, Yüce Piramitler ve daha birçok farklı haritaya taşıyor. Oyunda 100'den fazla bölüm yer alırken kazanndığımız puanlar skor tahtasına yazılmaktadır ve bu sayede puanlarımızı arkadaşlarımızla karşılaştırabilmemize imkan tanınmaktadır. Oyunda bölüm geçtikçe yeni öğelerin kilidini açarak oyunu daha renkli yapabiliyoruz. Bunun yanısıra çeşitli güçlendirmeler ve bonuslar oyunda zorlandığımız yerlerde bize yardımcı olmakta.

Papa Pear Saga, eğer oyunun Facebook versiyonunu da oynuyorsanız size mobil oyununuzu Facebook oyununuzla senkronize etme imkanı sunuyor.

Not: Papa Pear Saga ücretsiz olarak oynanabilmektedir; fakat ekstra hamle veya can gibi bazı oyun içi öğeler için ödeme yaparak satın alma seçeneği sunulmaktadır.

Can Erdil Şentürk

Papa Pear Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
27,465 TOPLAM İNDİRME
45.2 MB DOSYA BOYUTU

Papa Pear Saga oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur

Papa Pear Saga mobil ve Windows versiyonları milyonlarca kullanıcı tarafından keyifle oynanan Candy Crush Saga'nın yapımcısı King.com tarafından yayınlanan yeni bir bulmaca oyunudur.

Ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerimiz üzerinde oynayabileceğimiz bir iOS oyunu olan Papa Pear Saga bize oldukça eğlenceli bir tecrübe sunuyor. Papa Pear Saga'da Papa Pear'ı fırlatarak havada asılı olan meyveler, çılgın biberler ve fındıklar gibi öğelerin üzerinde zıplatıyoruz ve alt taraftaki kavanozlara doğru Papa Pear'ı gönderiyoruz. Papa Pear'ı ne kadar çok zıplatırsak o kadar çok puan kazanıyoruz. 

Papa Pear Saga oldukça kolay bir şekilde oynanabiliyor. Fakat oyunda ustalaşabilmek için dikkatli bir şekilde hesap yaparak atışlarımızı ona göre gerçekleştirmeliyiz. Papa Pear Saga'da 100'ün üzerinde bölüm yer alırken maceralarımız bizi Meyve Ormanları ve Yüce Piramitler gibi farklı mekanlara taşıyor.

Papa Pear Saga'nın grafikleri oldukça renkli ve neşelidir. Görsel olarak tatmin edici bir kalite sunan oyunda bölümleri geçtikçe yeni öğelerin kilidini kaldırabiliyoruz. Bunun yanında bölümler esnasında bonus güçlendirmeler sayesinde oyunun akışını da değiştirebiliyoruz. Papa Pear Saga'nın bir diğer güzel yönü eğer oyunun Facebook versiyonunu da oynuyorsanız size mobil oyun ve Facebook versiyonu arasında sekronizasyon imkanı sunmasıdır.

Not: Papa Pear Saga ücretsiz olarak oyananabilmektedir. Fakat ekstra can veya hamle gibi öğeler ödeme yapılarak satın alınabilmektedir.

Can Erdil Şentürk

Papa Pear Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Papa Pear Saga, Candy Crush Saga ile ünlü King.com'un yeni mobil oyunu.

Papa Pear Saga, tüm platformlarda popüler olmuş yediden yetmişe herkesin başından ayrılamadığı bulmaca oyunu Candy Crush Saga’nın yapımcısı King.com’un Windows Phone platformuna geç te olsa tanışıdığı oyunu. Yine bulmaca türünde ancak bu sefer konsept oldukça farklı.

Windows Phone platformuna da ücretsiz gelen ancak eski cihazlarla uyumlu olmayan Papa Pear Saga’da amacımız oyuna adını vermiş sade kafadan oluşan ilginç görünümlü bir yaratığı fırlatarak alt tarafa konumlandırılmış kavanozların içerisine düşmesini sağlamaya çalışıyoruz. Tabii ki bunu kolaylıkla yapmamamız için engeller konulmuş. Bizle kavanozlar arasında çeşitli meyve ve sebzeler yer alıyor ve bunlar arasında zıplayarak kavanozlara ulaşabiliyoruz. Hamle sınırının da bulunması oyunu zorlaştaran diğer etmen.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush Friends Saga, bilgisayar ve mobil cihazlarda (Android iOS) ücretsiz oynanabilen şeker patlatma oyunu
  • Candy Crush Saga

    Candy Crush Saga, Windows 10 tablet ve PC'nize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunu.
  • Pepper Panic Saga

    Pepper Panic Saga oldukça eğlenceli bir renk eşleştirme oyunudur
  • Candy Crush Jelly Saga

    Candy Crush Jelly Saga, King'in popüler şeker oyunu Candy Crush'ın yeni modlar, karakterlerle süslenmiş son sürümü.
  • Candy Crush Soda Saga

    Candy Crush Soda Saga, popüler şeker eşleştirme oyunu Candy Crush'ın yeni modlarla zenginleştirilmiş sürümü.
  • The Banner Saga 3

    The Banner Saga 3, kendine has bir tarz yakalamayı başaran strateji oyunlarından bir tanesi olarak gösterilmektedir.
  • Knight Saga

    Knight Saga tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Therian Saga

    Therian Saga, oyuncuların birçok rolde oynayabileceği sandbox tabanlı bir MMORPG oyunudur.