ParaMara

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,718 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

ParaMara uygulaması sayesinde Android akıllı telefon ve tabletlerinizden online ve mobil ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

ParaMara uygulaması, ING Bank tarafından Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz mobil ve online cüzdanlar içerisinde yer alıyor ve böylece hem bankanın müşterilerinin hem de müşterisi olmayanların ödemelerini, para transferleri ve para çekme işlemlerini oldukça hızlandırıyor.

Uygulamanın tasarımı bir finans uygulamasına göre oldukça basit ve hiç zorlanmadan para yönetimi işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. ParaMara'yı kullanırken arkadaşlarınıza para gönderebiliyor, kartlarınızı yatırabiliyor, Facebook hesabınıza para gönderebiliyor ve aynı zamanda ATM'lerden kartsız bir şekilde para çekebiliyorsunuz.

Diğer kullanıcıların sizden uygulama yoluyla para talepleri göndermeleri mümkün ve bu talepleri hemen karşılayabiliyorsunuz. Bazı işyerlerinin ve internet sitelerinin ParaMara kullanıcılarına yönelik hazırladığı kampanya ve indirimler ise en cazip fırsatlarla buluşmanıza yardımcı oluyor. İlla ki bankanın müşterisi olmanız gerekmemesi ise işin en güzel yanlarından bir tanesi.

Tabii ki müşteri olanlar kendi banka hesaplarını ve kartlarını da uygulama içerisinden tanıtabilir, böylece pek çok bankacılık işleminden faydalanabilirler. Geçmişte yapılan işlemlerin kaydının tutulması sayesinde sizin dışınızda işlem yapmaya çalışanları görebilir veya kendi işlemlerinizi tekrarlayabilirsiniz.

Sık sık mobilden para ve finans işlemleri gerçekleştiriyor, internetten alışveriş yapmayı seviyorsanız uygulamayı kaçırmamanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

ParaMara

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
21.5 MB DOSYA BOYUTU

ParaMara uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan para gönderebilir, transfer edebilir ve ödemeler gerçekleştirebilirsiniz.

ParaMara uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz yepyeni ödeme uygulamalarından bir tanesi ve ING Bank tarafından resmi olarak hazırlanmış. Ücretsiz olarak kullanılabilen uygulamanın arayüzü de herkesin hemen alışabileceği kadar sade bir şekilde tasarlanmış. Dolayısıyla yüklediğinizde hemen uygulamanın ödeme imkanı sunduğu yerlere para transferlerine başlayabilirsiniz.

İninal kart adı verilen sistem üzerinden çalışan uygulama, bu kartları kullanarak cebinize, Facebook'unuza veya diğer kartlarınıza kolayca para aktarabilmenize yardımcı oluyor. İsterseniz hemen kartınızı uygulama içerisinden yaratabilir ve kredi yüklemeleri de yapabilirsiniz.

Bazı işyerleri ile anlaşmalı olan ING Bank, böylece uygulamayı kullananların bilhassa büyük mağazalarda kampanyalara katılabilmelerine ve indirimler alabilmelerine de olanak tanıyor. Uygulamayı kullananlar birbirlerinden para da talep edebiliyor veya para gönderebiliyorlar. Böylece arkadaşlarınızın, ailenizin para ihtiyaçlarında onlara hemen gerekli miktarı transfer edebiliyorsunuz.

ATM'ler üzerinden para çekmek isteyenler de herhangi bir kart kullanmadan sadece uygulamayı kullanarak ATM işlemlerini gerçekleştirebilirler. Direkt olarak banka hesabı uygulamanızı kullanmak yerine ParaMara uygulamasını kullanarak daha güvenli şekilde alışveriş ve para yatırma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

ParaMara

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
418 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

ParaMara uygulaması ile dilediğiniz cep telefonu numarasına, karta, Facebook arkadaşınıza para gönderebilir ve isteyebilirsiniz.

ParaMara, ING Bank’ın bir hizmeti olup, mobil üzerinden para gönderme ve alma işlemini mümkün kılmaktadır. Banka müşterisi olmasanız dahi uygulamayı kullanabilir; İninal kartlar ile işlem yapabilir, özel teklif ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

ParaMara uygulaması ile cep telefonu numarasını bildiğiniz herkese ve Facebook arkadaşlarınıza dilediğiniz gün ve saatte para gönderebilirsiniz. Para gönderdiğiniz kişi bir banka müşterisi olmasa dahi gönderdiğiniz tutarı herhangi bir ING Bank ATM’sinden çekebilir. Cep telefonu ile para göndermek için “Para Gönder” menüsü altında bulunan “Cep No”yu, Facebook arkadaşınıza para göndermek için aynı menü altında “Facebook”u seçmeniz yeterlidir.

ParaMara uygulaması ile gönderebileceğiniz tutar günlük minimum 10TL, maksimum 1000TL, aylık 4000TL olarak belirlenmiş. Bunun yanı sıra 10TL ve katlarını gönderebiliyor ve isteyebiliyorsunuz.

ParaMara Özellikleri:

  • Facebook’a, Karta ve Cebe 7/24 para transferi gerçekleştirme
  • İninal kart oluşturma, karta bakiye yükleme, işlem geçmişini görme
  • İninal kart üye işyerinde indirimli ödeme ve alışveriş yapma
  • ParaMara kullanıcısından para isteme
  • Gönderilen ve gelen paralar için anlık bildirim
  • Tüm ING Bank ATM’lerinden kartsız para çekme
  • İnternetten kart bilgilerini girmeden alışveriş yapma
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Bucket

    Bucket uygulaması yaptığınız harcamaları kayıt altında tutarak bütçenizi kontrol etmenizi kolaylaştırıyor.