ParaTuyo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

ParaTuyo, para ile ilgili tüm haberlere ulaşabileceğiniz ve aynı zamanda detaylı analiz ve yorumları okuyabileceğiniz ücretsiz Android uygulamasıdır.

Eğer borsa, altın, Fx, finans ve ekonomiye ilginiz varsa ParaTuyo Android telefon ve tabletleriniz üzerinde bulunması gereken uygulamalardan bir tanesidir.

Ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz uygulama içerisinde para ile ilgili her türlü habere ulaşabilirsiniz. Haberler ile sınırlı kalmayan uygulama aynı zamanda analiz ve yorumlar da içermektedir.

Bildiğiniz üzere ekonomi Dünyası'ndaki değişiklerin hızı çok yüksek. Bu nedenle bu sektördeki değişiklikleri takip edebilmek için güzel ve farklı kaynaklara ihtiyaç duyulmaktadır. Cebimizden ayırmadığımız mobil cihazlar ile bunu yapabilmek ise hem oldukça yararlı hem de çok pratik. ParaTuyo uygulaması tam da yukarıda yazılanları tek bir uygulama üzerinden yapabilmemiz için geliştirilmiş.

Sade bir tasarıma sahip olan uygulama üzerinde anasayfa, haberler, yazarlar ve borsa bölümleri bulunamktadır. Haberler kısmından güncel ekonomi haberlerini takip edebileceğiniz gibi yazarlar bölümünden de ilgili yazarlara ait yazıları okuyabilirsiniz.

Ekonomi ile ilgileniyorsanız ParaTuyo uygulaması sizlere yardımcı olacaktır.

Barış YANIK

ParaTuyo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

ParaTuyo, ekonomi ile ilgili her türlü güncel haber ve analizlere ulaşarak yararlanabileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

ParaTuyo, işi gereği yada kendi kişisel ilgisinden ötürü ekonomi ile ilgilenen herkesin mutlaka kullanması gereken iOS finans uygulamalarından bir tanesidir. Tek bir konu ile kısıtlanmayan uygulama içerisinde ekonomi, borsa, altın, fx vb. finans konuları ile ilgili bir çok haber ve yazı bulunmaktadır.

iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak indirebileceğini uygulama son derece sade bir arayüze sahip ve kullanımı oldukça kolay. Bu nedenle kullanırken herhangi bir problem yaşamazsınız. Ekranın alt tarafında bulunan menü seçeneklerinden ister haberlere ister yazarlara girerek istediğiniz yazı, haber, analiz yada yotumları okuyabilirsiniz.

Uygulama üzerinden piyasa verilerini paranın rotasını canlı olarak takip ederek yapacağınız finansal işlemlerine yön verebilirsiniz. Mobil cihazlarınız üzerinden dilediğiniz zaman giriş yapabileceğiniz uygulama tüm finans işlemleriniz için kolaylık sağlamaktadır.

Kısaca para ile ilgili herşeyi bulabileceğiniz ParaTuyo uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize kesinlikle yüklemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Bucket

    Bucket uygulaması yaptığınız harcamaları kayıt altında tutarak bütçenizi kontrol etmenizi kolaylaştırıyor.