Parkour Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,555 TOPLAM İNDİRME
192 MB DOSYA BOYUTU

Parkour Simulator 3D, Windows 10 cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz parkur koşu oyunu.

Parkour Simulator 3D, Mirror’s Edge’in sistem gereksinimlerini karşılayacak Windows bilgisayara sahip değilseniz oynayabileceğiniz en iyi parkur koşu oyunu.

Görsel ve oynanış açısından Mirror’s Edge kadar başarılı olmayan ancak en az onun kadar eğlendiren oyun Windows platformuna evrensel oyun olarak çıkmış. Eğer Windows 10 işletim sistemli telefona sahipseniz hem mobil hem de masaüstünde aynı arayüzle karşılaşmakla kalmıyor; oynadığınız oyun cihazlarınız arasında senkronize oluyor.

Çizgi roman sayfalarını anımsatan karelerden oluşan girişle bizleri karşılayan oyunda en iyi parkur koşucularının meydan okuması üzerine davetlerine icabet ediyor, türlü engellerle zorlaştırılmış parkurlarda kapışıyorsunuz. En iyilerle yarıştığınızdan hata yapmamanız gerekiyor. En ufak dalgınlığınızda rakibiniz turbo moduna geçerek bizi oldukça gerisinde bırakıyor.

Oyunda engelleri aşmak kadar hareketleri zamanında yapmak ta önemli. Zıplamanız veya kaymanız gerektiğinde hareketi biraz geç yaparsanız engeli atlatmanıza rağmen puan kaybediyorsunuz ve üst üste yapmanız durumunda yarışa veda ediyorsunuz.

Erkan Calp

Parkour Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Parkour Simulator 3D, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz parkur oyunu.

Parkour Simulator 3D, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz nadir parkur oyunlarından biri.

Parkur oyunlarının tanınan ismi Mirror’s Edge’in iOS platformundaki eksikliğini kapatmasa da bu tarz koşu oyunlarını sevenler için bağlayıcı bir oyun Parkour Simulator 3D. Mirror’s Edge’de olduğu gibi koşucumuzu birinci şahıs kamera açısı yerine dışarıdan çapraz yönden görüyoruz. Bu kamera açısından oynamak çok daha kolay ancak keşke kamera açısını değiştirmemize izin verilseydi demeden de insan alamıyor kendini.

Oyuna geçecek olursam; Çizgi roman stili bir açılışla başlayan oyunda karşımıza 3 parkur koşucusunu alıyoruz. Kızlarla eğlenirken bize meydan okuyan rakiplerimizin isteklerini geri çevirmiyor ve türlü engellerle dolu zorlu parkurlara adımımızı atıyoruz.

Parkurdaki engelleri aşmak için kimi zaman yanından geçiyor, kimi zaman altından kayıyor, kimi zaman da bir parkur koşucusuna yakışır şekilde zıplıyoruz. Rakibmizi geride bırakıp yarışı kazanmak için tüm bu hareketleri zamanında yapmamız gerekiyor. Aksi halde puanımız düşürülüyor.

Erkan Calp

Parkour Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
677 TOPLAM İNDİRME
192 MB DOSYA BOYUTU

Parkour Simulator 3D, Windows Phone platformundaki en iyi parkur koşu oyunu.

Parkour Simulator 3D, birinci şahıs kamera açısından oynanan popüler parkur oyunu Mirror’s Edge’in Windows Phone platformunda sorunlu olduğunu düşünürsak en iyi parkur koşu oyunu.

Çizgi roman tarzı ara sahneleriyle dikkat çeken yapımda dünyanın en iyi parkur koşucularına meydan okuyoruz. Türlü engellerle dolu parkurlarda bir yandan artistik hareketlerle engelleri atlatmaya çalışırken, diğer yandan rakibimizi takip etmemiz gerekiyor; zira rakibimiz de bizim gibi profesyonel bir parkur koşucusu ve yapay zeka olduğundan pek hata yapmıyor.

Kimi zaman zıplayarak, kimi zaman kayarak, kimi zaman da yön değiştirerek son sürat koştuğumuz oyunda başarılı olmak için engelleri atlatmak yetmiyor; hareketi doğru zamanda yapmamız da önemli. Hareket demişken, koşucumuzu yönlendirmek için koşu oyunlarında olduğu gibi kaydırma hareketlerini kullanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D School Bus Simulator

    3D School Bus Simulator, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli okul otobüsü sürme oyunu.
  • Racing Car Simulator 3D

    Racing Car Simulator 3D, Windows 8.1 üzeri cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz araba sürme ve drift oyunu.
  • The Aurora World

    The Aurora World, 3D bir fantastik bir MMORPG oyunudur.
  • Vindictus

    Vindictus, arena sistemiyle diğer oyuncularla mücadele etmenize izin veren 3D bir MMORPG oyunudur.
  • River Raider 2

    Eskilerden bir oyun yenilenerek tekrar piyasaya sürüldü. Atari salonlarında River Raid oynadıysanız bu 3D versiyon hoşunuza gidecek.
  • Solar System 3D Simulator

    Uzayı yakından görmek ve incelemek için basit ve ücretsiz bir program.
  • Gym Simulator 24

    Kendi spor salonunuzu kurabildiğiniz Gym Simulator 24'de, hayalinizdeki işletmeyi yaratın ve sporcuların en iyi adresi olun.
  • Basketball 3D

    Basketball 3D, boş zamanlar için ideal spor oyunları arasında ve Windows 8.1 cihazlar için de ücretsiz olarak geliyor.