Party Hard

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,448 TOPLAM İNDİRME

Party Hard gizlilik tabanlı bir strateji oyunudur

Party Hard ilginç bir oyun yapısını ve mizahi bir hikayeyi birleştiren bir strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

Gizlilik tabanlı bir strateji oyunu olan Party Hard'da günlük hayatta karşılaşabileceğimiz bir durum oyun hikayesi olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda herşey kahramanımızın sabaha karşı alt kattaki komşularının yaptığı gürültüye uyanmasıyla başlıyor. Bu geç saatte parti vermeye kalkışan komşular kahramanımızın cinnet geçirmesine neden oluyor ve sonrasında kahramanımız eline bıçağını alarak komşularını yok etmeye karar veriyor. Bize düşen görev ise kahramanımızı yönlendirmek. Oyundaki temel amacımız yakalanmadan bütün komşuları temizlemek. Bu iş için farklı araçlar kullanabiliyoruz. Kimi zaman öküz, at gbi vahşi hayvanları üzerlerine salabiliyor, kimi zaman içkilerine zehir karıştırabiliyoruz. Partidekileri tek başlarına yakaladığımızda ise bıçağımızla onları yok edebiliyoruz.

Party Hard'da yaptığımız işlerde bizi başkasının görmemesi gerekiyor. Arkamızda iz bırakırsak parti sakinleri bizi polise ihbar ediyor ve polis bizi yakalıyor. Bu nedenle çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmeniz gerekli. Oyunda farklı kahramanlardan birini seçebilirsiniz. Ayrıca birçok farklı bölüm de oyunda yer almakta. Bu bölümler rastgele bir şekilde yaratılıyor. Bu sayede her oyunu oynadığınızda farklı bir tecrübe yaşıyorsunuz. Hedeflerinizi yok etmek için tuzaklar ve patlayıcılardan yararlanabilir, rastgele gelişen olaylarla sürpriz sonlara tanık olabilirsiniz.

Party Hard retro tarzda grafiklere sahip. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi
  • 1.4 GHZ işlemci
  • 1 GB RAM
  • 128 MB video belleğe sahip dahili ekran kartı
  • 1 GB boş depolama alanı

NOT: Party Hard'ın demo sürümünü indirme bağlantımıza tıkladığınızda açılacak sayfa üzerinde oynayabiliyorsunuz. Tarayıcı üzerinden oynanan bu demo sürümde oyunun bir bölümü size sunuluyor. Alternatif linkimizi kullanarak oyunun tam sürümünü Steam üzerinden satın alabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Party Hard

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Party Hard oldukça heyecanlı bir oynanış sunan bir suikast oyunu

Party Hard inanılmaz derecede zevkli olan bir oynanış sunan, yaratıcı şekilde tasarlanmış bir mobil suikast oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir gizlilik oyunu olan Party Hard'da gece parti yapan komşuları nedeniyle yoldan çıkan bir adamın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız bir gece uyurken sabaha karşı yan evden gelen gürültüyle uyanıyor. Komşuları müzik son ses açıkken çılgıncasına eğleniyorlar ve kahramanımız bunun üzerine cinnet geçiriyor. Bundan sonra ise hain komşularını temizlemek için harekete geçiyor. Biz de ona bu şeytani planında yardımcı oluyoruz.

Party Hard'da taktiksel bir oyun sistemi mevcut. Oyunda kahramanımızla yapmamız gereken şey parti yapan tüm insanları teker teker yok etmek. Fakat bu işi yaparken görünmememiz ve arkada iz bırakarak kendimizi evle vermememiz gerekiyor. Bizi veya bıraktığımız izleri gören particiler polisi arıyorlar ve işimiz zorlaşıyor. Oyunda particilere tuzaklar da kurabiliyoruz, içkiye zehir katma, ocakları bozma, elektrik tesisatıyla oynama kullanabileceğimiz tuzak yöntemleri.

Party Hard'ın bilgisayar versiyonunun demosunu bu bağlantı üzerinden oynayarak oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Party Hard

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
632 MB DOSYA BOYUTU

Party Hard mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir suikast oyunudur

Party Hard eğer heyecan dolu anlar yaşayabileceğiniz bir suikast oyunu oynamak isterseniz kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Party Hard'da hunharca parti yapan komşuları tarafından gecenin 3'ünde uyandırılan bir adamın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız gecenin köründe tatlı uykusundan uyandırıldığı için polisi aramak yerine cinnet geçiriyor ve eline pıçağını alarakbütün komşularını ortadan kaldırmaya karar veriyor. Üstelik tek bir partiyle de yetinmiyor, Amerika çapındaki bütün partilere giderek gürültücü insanları avlamaya başlıyor.

Party Hard adrenalin dolu bir oynanışa sahip. Oyundaki temel amacımız varlığımızı belli etmeden parti sakinlerini birer birer ortadan kaldırmak. Bizi birine suikast yaparken gören parti sakinleri polisi arayabiliyorlar ve etrafı ayağa kaldırabiliyorlar. Bu nedenle her adımımızı düşünerek atmalıyız. Oyundaki tek silahımız bıçağımız da değil. Partideki içkiye zehir atabiliyor, elektrik tesisatıyla oynayarak insanların çarpılmasını sağlayabiliyor, hatta insanların üzerine at salarak üstlerinden geçmesini sağlayabiliyoruz.

Party Hard göze hoş görünen retro tarzda grafiklere ve oyunun havasını tamamlayan retro müziklere sahip. Eğer oyun hakkında fikir sahibi olmak isterseniz bilgisayarınız üzerinde oynayabileceğiniz bu demo sürümüne göz atabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Party Hard 2

    Party Hard 2, Steam üzerinden satın alınıp oynanabilecek, kendine has özellikleriyle dikkatleri çeken bir tür aksiyon oyunudur.
  • Party Hard Tycoon

    Party Hard'ın yaratıcıları, parti organize edip kar etmeye çalıştığınız yeni bir simülasyon oyunu ile karşınızda
  • Worms World Party Demo

    Worms World Party Demo bağımlılık yaratan efsane oyunun ilk halkası olarak bilgisayarlar üzerinde oynanıyor.
  • Fail Hard

    Fail Hard oldukça eğlenceli bir Windows 8.1 oyunudur
  • Party Panic

    Party Panic, Windows bilgisayarlarda 30’dan fazla mini oyunu oynamanıza imkan verecek.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Hard Disk Manager

    Hard Disk Manager, sabit disk yedekleme ve kurtarma, disk bölümü yönetimi, sürücü kopyalama, disk silme araçları içerir.
  • Hard Disk Sentinel

    Hard Disk Sentinel, hard diskinizin gerekli bilgilerini görüntüleyip analiz edebilen ve sorunları size bildiren yararlı bir program.