Path Painter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Path Painter oyununda yolları boyayarak ilerliyoruz.

Path Painter, yolları boyayarak ilerlediğiniz mobil bulmaca oyunu. Basit görselli, kolay, bağımlılık yapan mobil oyunlar geliştiren VOODOO’nun olmasıyla kısa sürede indirme rekoru kıran oyunda karakterlerin yolu kendi renklerine boyamasına yardımcı oluyorsunuz. Oyunun zorluk düzeyi gittikçe artıyor. Düşüdüren bulmaca oyunlarını seviyorsanız, Voodoo’nun yeni Android oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Path Painter, aşama aşama ilerleyen bir bulmaca oyunu. Oyunda amaç, yolları boyamak ama karakterlerin birbirine asla çarpmaması gerekiyor. Her karakterin gittiği yol belli, tamamen kontrolünüzde değiller. Tek yaptığınız dokunup yolu boyamalarını izlemek. Ancak öyle bir zamanda dokunmalısınız ki kimse birbirine değmemeli. Zamanlama kilit nokta. Başlangıç bölümleri kolay. İlerledikçe karakterlerin sayısının artması platformların neredeyse bir labirente dönüşmesiyle bölümler zorlaşıyor.

Erkan Calp

Path Painter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
219.7 MB DOSYA BOYUTU

Path Painter iOS Oyunu: Tüm yolları boyayabilir misiniz?

Path Painter, ilginç karakterlerle yolları boyayarak ilerlediğiniz bulmaca türünde bir mobil oyun. Hızlı, kolay, bağımlılık yaratan mobil oyunların geliştiricisi Voodoo’nun iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı oyununda zorluk seviyesi kademeli olarak yükseltiliyor. Düşünmeye zorlayan bulmaca oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız, Path Painter’ı tavsiye ederim. İnternet bağlantısı da gerektirmiyor!

Voodoo’nun Path Painter ismini verdiği mobil oyunda bölümleri geçmek için kafa patlatmanız gerekiyor. Dokunmanızla hareketlenen karakterler yollarından şaşmadan kendi renklerine boyuyor. Zamanlamayı öyle bir yapmanız gerekiyor ki hiçbir karakter birbirine dokunmamalı. Her karakterin çizdiği yolu iyi görmeli, zamanlamayı çok iyi tutturmalısınız. Tüm karakterler çarpmadan tüm yolu boyadıklarında bölüm bitiyor. Platformdaki altınları toplamak zorunda değilsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pop Art Painter 3D

    Sanat eserleri oluşturmak için çöz.
  • Path of Traffic

    Köprüler kurun ve ulaşım sorununu çözün!
  • Draw the Path

    Draw the Path, Android cihazlarınızda oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Path of Light

    Path of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Alien Path

    Alien Path, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Symmetria: Path to Perfection

    Symmetria: Path to Perfection, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada