PayPal Here

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

PayPal Here uygulaması ile gittiğiniz her yerde PayPal ödemeleri alabilirsiniz

PayPal Here eğer işinizde PayPal ödeme sistemini tercih ediyorsanız oldukça işinize yarayacak bir mobil ödeme alma uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan aklılı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu kullanışlı tahsilat uygulaması sayesinde kolay bir şekilde Android cihazınızı kullanarak ödeme alabiliyorsunuz. Uygulama PayPal ile kredi kartı ve banka kartı ödemelerini ve mobil ödemeleri kabul etmenizi mümkün kılıyor. Ayrıca uygulama aracılığıyla stoklarınızı ve ürünlerinizi de yönetebilmektesiniz.

PayPal Here satış aktivitelerinizi takip etmenizi de mümkün kılıyor. PayPal Here ile satış geçmişinize göz atabilirsiniz ve uygulamayı kullanarak fon transferi yapabilirsiniz. PayPal Here satış işlemlerinizi düzenleyebilmenize ve özel ayarlar uygulayabilmenize imkan veriyor. PayPal Here ile indirimler hazırlayabilir ve vergileri düzenleyebilirsiniz.

PayPal Here uygulaması tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor ve herhangi bir aylık ödeme veya kayıt ücreti talep etmiyor. PayPal Here uygulaması ile küçük ve orta büyüklükteki işletmelerinize esneklik ve mobilite kazandırabilir, ödeme seçenekleri konusunda müşterilerinize daha fazla çözüm yolu sunabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

PayPal Here

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

PayPal Here, iş yeri sahiplerinin PayPal üzerinden ödeme alma işlemlerini kolaylaştıran kullanımı kolay bir WP mobil ödeme alma uygulaması.

PayPal Here, iş yeri sahipleri ve PayPal ile satış gerçekleştiren kişilerin ödemelerini çok daha rahat, hızlı ve kolay bir şekilde almasını sağlamak amacıyla PayPal tarafından geliştirilen resmi ve ücretsiz bir Windows Phone ödeme alma uygulaması.

İçerisinde bulundurduğu kart okuyucu sayesinde banka ve kredi kartları ile kolayca tahsilat işlemi yapmanıı sağlayan uygulama, ödeme alma işlemleri dışında pek çok yararlı özellik daha sunuyor.

Düşük kesinti oranı ile çalışan PayPal Here, iş yeri sahipleri ve esnaflar için oldukça yararlı bir uygulama olmakla birlikte, aynı zamanda güvenli ve kolay kullanımı ile de büyük rahatlık sağlıyor. Henüz ülkemizde kullanımı başlamayan uygulamanın kısa üsre içerisine Türkiye desteği sağlayacağını düşünüyorum.

Yapılan yüzde 2.7'lik kesinti dışında herhangi bir aylık ya da sabit ödemesi bulunmayan sistem, yayılmaya başladığında pek çok iş yeri bu ödeme sitemi sayesinde rahatlayacak ve bankalara bağlılıkları ortadan kalkacak. Fakat tam olarak ne zaman aktif olacağını kestirmek zor.

Yazının başında dediğim gibi sadece ödeme alma özelliği olmayan uygulama üzerinde satış, ürün ve stok bilgilerini de görebiliyorsunuz. Detayları raporlar oluşturabilen PayPal Here, geçmiş bilgilerini de dilediğiniz zaman görüntüleme şansı sunuyor.

Windows Phone'larınız üzerinden iş yerinizin ödeme alma işlemlerini takip ve kontrol etmenizi sağlayan PayPal Here'ı mutlaka kullanmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Önemli! Uygulama şu an ülkemizde aktif olmdığı için kullanılamamktadır. Türkiye desteği sağlandığında uygulamayı ücretsiz olarak sitemizden indiirip, yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PayPal

    PayPal, en çok tercih edilen ödeme yöntemlerinden biri olan PayPal'ın resmi Android uygulamasıdır.
  • İşim İçin

    Ürünlerinizi satarak güvenli bir şekilde ödeme almak istiyorsanız, İşim İçin uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Mint.com Personal Finance

    Mint.com Personal Finance, detaylı girdi alanlarının bulunduğu en popüler kişisel finans uygulamalarından biridir.
  • Matriks Mobil IQ: Borsa Döviz

    Canlı borsa döviz ve kripto para takibi yapılabilen Matriks Mobil IQ'da birçok farklı hizmete ulaşabilirsiniz.
  • Timesheet

    Timesheet uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca proje ve zaman yönetimi gerçekleştirebilirsiniz.
  • fastPay

    Pek çok bankacılık işlemini ve ödeme işlemlerini direkt olarak Android akıllı telefonunuzdan gerçekleştirmek için fastPay uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Harcamalarım

    Kişisel harcamalarınızı takip etmeniz gerektiğine inanıyorsanız Harcamalarım uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabilirsiniz.