Pazera Free Audio Extractor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME

Elinizdeki video dosyalarını en hızlı ve toplu şekilde ses dosyalarına dönüştürmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Alternatif programlar bulabileceğiniz Format Dönüştürücüler kategorimize göz atabilirsiniz.

Pazera Free Audio Extractor programı sayesinde elinizdeki video dosyalarını en kolay yoldan ses dosyalarına dönüştürebiliyor ve böylece müzik oynatma cihazlarınızda da dinleme olanağına kavuşabiliyorsunuz. Programın desteklediği video formatları arasında AVI, MOV, MPEG gibi en popüler formatlar yer alıyor ve bunları MP3, WMA, FLAC ve OGG formatlarına dönüştürebiliyorsunuz.

Programın arayüzü oldukça kolay kullanılır ve basit olduğundan dönüştürme işlemini kolayca gerçekleştirebilir ve aynı zamanda sürükle bırak desteği sayesinde dosyalarınızı hemen ekleyebilirsiniz. Toplu dosya dönüştürme işlemi de uygulamada desteklenenler arasında.

Ses dosyalarının ayarlarını ise bitrate belirleme, örnekleme frekansı düzeyi, kanallar ve ses düzeyi gibi bilindik seçeneklerle düzenleyebilirsiniz. Eğer videoların tümünün ses dosyasına çevrilmesini istemiyorsanız kırpma seçenekleri sayesinde sadece istediğiniz bölümleri de alma imkanınız var.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Audio Extractor

    Easy Audio Extractor, video dosyalarını ses dosyalarına dönüştürebileceğiniz güçlü bir ses formatı dönüştürme programıdır.
  • Pazera Free AVI to MP4 Converter

    Pazera Free AVI to MP4 Converter ile AVI dosyalarınızı MP4 formatına dönüştüreilirsiniz
  • Pazera Free MKV to MP4 Converter

    Pazera Free MKV to MP4 Converter ile MKV dosyalarınızı MP4'e çevirebilirsiniz
  • Pazera Free MOV to AVI Converter

    Pazera Free MOV to AVI Converter ile Quicktime videolarını farklı formatlara çevirebilirsiniz
  • Pazera Free MP4 to AVI Converter

    Pazera Free MP4 to AVI Converter, MP4, M4V, MP4V formatındaki iPod/PSP dosyalarınızı AVI veya MPEG formatına çevirebileceğiniz ücretsiz ve basit bir dönüştürücüdür.
  • Pazera Free PSP Video Converter

    Pazera Free PSP Video Converter AVI, DivX, XviD, MPEG, MPG gibi en popüler video formatlarını Sony PSP ile uyumlu MP4 (H.264, PSP-MP4) formatına dönüştüren ücretsiz bir dönüştürücüdür.
  • Free Audio Converter

    Free Audio Converter, farklı ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.