PC Boot Timer

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,528 TOPLAM İNDİRME
0.13 MB DOSYA BOYUTU

Sisteminizi hızlandırmanız için öncelikle ne kadar yavaş olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Bu program sayesinde artık bu işlem çok daha kolay. Kronometreye ihtiyaç duymadan sisteminizin ne kadar sürede açıldığını öğrenmek istiyorsanız

Sisteminizi hızlandırmanız için önce ne kadar yavaş olduğunu ölçmeniz gerekir. İşte Pc Boot Timer ile bu yavaşlığı ölçebilir ve bu verilere göre sisteminizi hızlandırabilirsiniz. Bilgisayarınızın açılış zamanını hesaplayabileceğiniz bu program ile aynı zamanda sistem yönetim gereksinimlerinizi de görebilirsiniz.

Her hangi bir yükleme gerekmeden sisteminize indirip anında çalıştırabileceğiniz bu program sayesinde sistem zamanınızı ölçebilirsiniz. Programı yani .exe dosyasını açın ve bilgisayarınızı baştan başlatın böylece açılış zamanınızı bu program sizin yerinize hesaplar. Küçük ve ücretsiz olan bu program sayesinde bilgisayarınızı artık istediğiniz şekilde hızlandırmaya başlayabilirsiniz.

Not: Yeni sürümde Vista uyumluluğu da mevcuttur.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultimate Boot CD

    Ultimate Boot CD, işletim sisteminizde oluşacak herhangi bir sorun sonrası ihtiyaç duyabileceğiniz önyüklenebilir 100'den fazla sistem bakım aracını içerir.
  • UNetbootin

    USB diskleriniz ile basit bir şekilde boot ederek bilgisayarınıza format atabilirsiniz.
  • DOS 6.22 Açılış Disketi

    Şu andaki tüm Windows sürümlerinin alt yapısında kullanılan efsane Dos 6.22 işletim sisteminin Boot ...
  • Advanced Shutdown Timer

    Bilgisayarınızın zamanlanmış bir şekilde kapanmasını, yeniden başlamasını ve uyku moduna girmesini isterseniz bu program size göre.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • PC Repair Tool

    PC Repair Tool (Outbyte PC Repair) İndir: Windows için gelişmiş sistem bakım, onarım, temizleme programı
  • Wise PC Engineer

    Wise PC Engineer, birçok sistem aracını bir arada bulunduran kullanışlı bir programdır.
  • AOMEI PXE Boot