PDF Combine

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18,954 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

PDF Combine programını kullanarak elinizdeki çok sayıda PDF dosyasını tek bir dosya içerisinde toplayabiliyorsunuz.

PDF Combine programı, birden fazla PDF programını tek bir PDF içerisinde bir araya getirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz programlar arasında yer alıyor ve böylece tüm istediğiniz bilgilere tek bir dosya içerisinden erişebiliyorsunuz. Programın hızlı yapısı, ücretsiz olması ve sorunsuz çalışması sayesinde PDF birleştirici program arayanların pek çok ihtiyacını karşılamakta yeterli olacaktır.

Programda kaç PDF dosyasının birleştirileceğine dair herhangi bir sınırlama olmadığı için elinizdeki tüm birbiriyle alakalı PDF'leri sıraya dizebiliyor ve bir belge içerisinde toplayabiliyorsunuz.

PDF'ler birleştirildikten sonra dosyanın başına içindekiler listesinin eklenmesi özelliğinden faydalanarak hangi sayfaya hangi belgenizin geldiğini de kolayca görebilirsiniz. Ayrıca içindekiler listesine eklenen sayfaların üzerlerine tıklayarak hemen o sayfaya geçiş yapma imkanınız da mevcut.

Programın dosya şifreleme özelliği ile PDF dosyalarınızın başkaları tarafından düzenlenmesini engellemek ya da yazdırılmasını önlemek bile mümkün. Güvenlik seçenekleri her ne kadar çok çeşitli olmasa da temel düzeyde güvenlik isteyen kullanıcılar için oldukça yeterli olacaklardır.

Uygulamanın profesyonel sürümü de satın alma yoluyla elde edilebiliyor ve bu sürümde PDF dışındaki ofis formatları ve resimleri de PDF'e dönüştürerek tek bir dosyaya koyabiliyorsunuz. Lakin para vermek istemeyenler ilk olarak dosyalarını PDF'e başka bir programda dönüştürebilir ve daha sonra PDF Combine ile birleştirebilirler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drawboard PDF

    Drawboard PDF, ücretsiz PDF okuyucu, PDF düzenleme, PDF imzalama programı.
  • Soda PDF

    Soda PDF, Adobe Acrobat Reader'a en iyi alternatif PDF programıdır.
  • Ashampoo PDF Pro 2

    Ashampoo PDF Pro 2: PDF'ler oluşturmak, birleştirmek, dönüştürmek ve düzenlemek için en iyi editör
  • WorkinTool PDF Converter

    WorkinTool PDF Converter, ücretsiz PDF dönüştürücü program. PDF dönüştürme aracı, Word, Excel, PP, Html formatları arasında çeviri ve fazlasını yapıyor.
  • Nitro PDF Reader

    PDF okuma ve oluşturma programı olan Nitro PDF Reader 300'den fazla dosya tipinden PDF dokümanlar oluşturmanızı sağlayan çok kapsamlı bir alternatif.
  • PDF Candy

    PDF Candy uygulaması ile tüm PDF dosyalarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
  • Icecream PDF Editor

    Icecream PDF Editor uygulamasını kullanarak PDF dosyalarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
  • Able2Extract Professional

    Hızlı PDF dönüştürücü, görüntüleyici, düzenleyici