PDF Document Scanner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,136 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

PDF Document Scanner uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan elinizdeki belgeleri taratabilir ve PDF olarak kaydedebilirsiniz.

PDF Document Scanner uygulaması, Android cihaz kullanıcılarının ellerinde bulunan belgeleri kolaylıkla PDF formatındaki dosyalara dönüştürmek için kullanabilecekleri ücretsiz bir araç olarak karşımıza çıktı. Oldukça hızlı yapısı ve sorunsuzca oluşturulan PDF dosyaları sayesinde artık fiziksel olarak varlığı olan kağıt dokümanları saklamak zorunda değilsiniz. Uygulamayı kullanarak hazırlayacağınız PDF dosyaları sayesinde dijital ortamda belge saklamanın keyfini sürebilirsiniz.

Her ne kadar piyasada PDF oluşturma ve belge tarama için hazırlanmış olan pek çok uygulama olsa da, PDF Document Scanner bunların içinden sahip olduğu bazı özellikler ile kolaylıkla ayrılmasını başarıyor. Bu özellikleri kısaca bir listelemek gerekirse;

  • Taranan dosyalardaki kirli görüntünün ortadan kaldırılması
  • Flaş kullanarak belgeyi aydınlatma
  • Odaklanma ve kaliteli tarama yeteneği
  • Çoklu sayfa özelliği
  • Kayıtlı resim dosyalarını PDF haline dönüştürebilme

Uygulama elbette telefonunuzun kamerası ile çalışıyor ve bu nedenle kamera donanımının kalitesi elde edeceğiniz sonuçların kalitesi konusunda biraz etkili olacaktır. Ancak genel olarak bir sorun yaşanmadan tüm belgelerinizi tarama işleminden sorunsuz bir şekilde geçirebileceğinizi düşünüyorum.

Oluşturulan PDF dosyalarını isterseniz cihazınıza kaydedebiliyor, isterseniz de bulut depolama servisi uygulamalarıyla paylaşarak internet üzerinde depolamaya geçebiliyorsunuz. Bu konuda kullanıcılara yeterli miktarda özgürlüğün verildiğini söylemek mümkün.

Elbette isteyen kullanıcılar dosyaları e-posta ile kendilerine göndererek yahut cihazlarını USB’den bağlayarak dosyalarını başka mecralara da yedekleyebiliyorlar. Yeni bir dosya tarama ve PDF yapma uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

PDF Document Scanner

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

PDF Document Scanner uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan belgelerinizi taratabilir ve onları PDF'e dönüştürebilirsiniz.

PDF Document Scanner uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin mobil cihazlarını kullanarak belge ve dokümanları kolaylıkla taramalarını ve daha sonraları PDF olarak kaydetmelerini sağlayan ücretsiz bir uygulama. Artık eski moda kağıt belgeleri saklamanın pek bir çekiciliği kalmadığı için bilhassa önemli belgelerin dijital ortamda saklanmalarının ne kadar kolay ve güvenli olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Uygulama tarama işlemi için direkt olarak mobil cihazınızın kamerasını kullanıyor ve böylelikle iPhone’un yüksek kaliteli kamerasının sonuçlarını direkt olarak görebiliyorsunuz. Ancak özellikle eski model cihazların kameralarının yeni modeller kadar iyi sonuçlar vermeyeceğini belirtmek gerekiyor. Yine de uygulamanın doküman düzeltme yeteneği sayesinde olabildiğince iyi çıktılarla karşılaşabileceğinizi söyleyebilirim. Tabii ki tarama işleminin ardından PDF belgesine dönüşme işleminin de sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi sayesinde belgenizin kolaylıkla saklanabilir hale geldiğini belirtmek gerek.

Dilerseniz kameranızın flaşını da kullanabilen ve böylece yetersiz ışık olan ortamlarda sonuç verebilen uygulama, bir gerçek tarayıcı kadar kaliteli tarama işlemi yapmasa da standart kullanıcılar için yeterli olacaktır. Taranan ve PDF olarak kaydedilen belgeleri daha sonra dilerseniz diğer uygulamalarla paylaşabiliyor, dilerseniz de telefonunuzun depolama alanına kaydederek sonra PC’nize aktarabiliyorsunuz.

Çalışması esnasında herhangi bir sorun ya da arıza çıkarmayan uygulama, internet bağlantısı da gerektirmediği için dilediğiniz kadar belgeyi hemen taramanıza izin veriyor. Çoklu sayfa desteği sayesinde her sayfayı ayrı ayrı kaydetmek zorunda da değilsiniz. Yeni bir dosya tarama uygulaması arayanlar göz atmadan geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Document Scanner

    Document Scanner uygulaması Android işletim sistemli cihazlarınızı mobil fotoğraf tarayıcısına dönüştürmenizi sağlıyor.
  • Quick PDF Scanner Free

    Quick PDF Scanner Free, Android cihazlarınızı kullanarak PDF dökümanlarını tarayabileceğiniz yararlı ve başarılı bir Android uygulaması.
  • Tiny Scanner

    Tiny Scanner, Android cihazlarda ücretsiz kullanılabilir pdf belge tarayıcı.
  • Xray Scanner Funny

    Xray Scanner Funny, çekilen görüntüleri Xray filmlerine dönüştüren ilginç bir uygulama.
  • Clear Scanner

    Clear Scanner uygulaması ile Android cihazlarınızı oldukça işlevsel bir fotoğraf tarayıcısına dönüştürebilirsiniz.
  • Mini Scanner

    Mini Scanner ile tüm belgelerinizi kolay bir şekilde tarayabilir ve kaydedebilirsiniz.
  • Scanner for Me

    Scanner for Me uygulaması, akıllı telefonlarınızı tarayıcıya dönüştürüyor.
  • StageFright Scanner

    StageFright Scanner, Android işletim sisteminin önemli açıklarından bir tanesi olan Stagefright virüsünü tespit ederek silebilen yararlı bir uygulama.