PDF Splitter Joiner

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
43,470 TOPLAM İNDİRME
3.06 MB DOSYA BOYUTU

PDF Splitter Joiner, PDF dosyalarını hem birleştirmenize hem de bölmenize olanak sağlayan bir yazılımdır.

PDF Splitter Joiner, PDF belgelerini bölmek ve birleştirmek için kullanabilceğiniz ikisi bir arada, ücretsiz bir yazılımdır.

Gayet sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan programın kullanımı oldukça basittir ve her seviyeden bilgisayar kullanıcıları tarafından kolaylıkla kullanılabilir.

PDF Splitter Joiner ile isterseniz birden çok sayfaya sahip olan PDF belgeleri üzerinde yer alan sayfaları ayırabilir, tek sayfalık PDF belgelerini birleştirebilir veya birden çok fazla sayfaya sahip olan PDF belgelerine ara sayfalar olarak atayabilirsiniz.

Ayrıca bu yazılım ile PDF dosyalarını kırpabilir, PDF dosyaları üzerinde istenmeyen sayfaları silebilir, PDF dosyalarının temel parçalarını birleştirebilir ve PDF dosyaları üzerindeki sayfaları istediğiniz gibi sıralayabilirsiniz.

PDF Splitter Joiner herhangi bir şekilde Adobe Acrobat veya Adobe Reader gibi programlara ihtiyaç duymadan, yapmak istediğiniz işlemleri yerine getiren bir yazılımdır.

PDF dosyaları içerisinde bulunan sayfaları ayırmak veya elinizde olan farklı PDF dosyalarını birleştirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program arıyorsanız, PDF Splitter Joiner'ı mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • File Splitter and Joiner

    File Splitter and Joiner ile dosyalarınızı farklı parçalara ayırabilir ve birleştirebilirsiniz
  • MP3 Splitter & Joiner Pro

    MP3 Splitter & Joiner Pro, Mp3'lerinizi kesip düzenleyebileceğiniz en pratik programlardan birisidir.
  • PDF Splitter and Merger Free

    PDF dökümanlarınızı birleştirmek ve bölmek isterseniz kolay kullanımlı bu PDF bölme ve birleştirme programını kullanabilirsiniz.
  • Photo Joiner

    Photo Joiner, fotoğraflarınızı birleştirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir Windows 8 uygulaması.
  • EArt Video Joiner

    EArt Video Joiner, video farklı video dosyalarını istediğiniz sırayla birleştirebileceğiniz ücretsiz bir video birleştirme programıdır.
  • File Joiner

    File Joiner birden fazla dosyayı birleştirerek tek bir dosya oluşturmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.
  • AOK AVI 3GP Joiner 1.0.2

    AOK AVI 3GP Joiner ile istediğiniz formattaki video dosyanızı veya dosyalarınızı tek bir AVI ve 3GP formatına dönüştürebilirsiniz.
  • Leapic Video Joiner

    Leapic Video Joiner, birbirinden farklı videoları bir araya getirip birleştirmenizi sağlayan yararlı bir video düzenleme aracı.