pdf2image 7

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,544 TOPLAM İNDİRME
2.78 MB DOSYA BOYUTU

PDF dosyalarınızı jpeg, png ve gif formatında resim dosyalarına dönüştürün.

Artık dokümanlarınızda veya web sitenizde gereksiz PDF resimleri koymanıza gerek kalmayacak. pdf2image web üzerinde veya Microsoft uygulamalarından Word, Publisher, PowerPoint, Exel ve FrontPage gibi programlarda kullanmanız için Adobe Acrobat PDF dosyalarını JPEG, PNG ve GIF resim dosyalarına çeviriyor.

Kullanımı kolay ve rahat olan bu program ile sadece çevirmek istediğiniz dosyayı seçiyor, istediğiniz çözünürlüğünüzü ve formatınızı ayarladıktan sonra kolayca dönüşüm işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Sonuçlar gayet güzel. Düşük çözünürlükte web için veya printerdan çıktı almak içinde yüksek çözünürlükte dosyalar elde etmeniz pdf2image ile mümkün.

Artı olarak programın desteklediği diğer formatları da öğrenin:
PostScript, WMF, EMF, CGM, SVG, DXF, HPGL, MIF, EPS, TIFF, JPEG, GIF, PNG, ASCII, BMP

Son sürüm pdf2image 7 artık çoklu dosya ve klasörler için batch dönüşümünü destekliyor. Geliştirilmiş resim netliği ve yeni çıkış formatlarıda programın yenilenen özellikleri arasında.

 

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows 7

    Windows 7 ISO dosyası (disk görüntüleri dosyaları) ile Windows 7 yükleme medyası oluşturabilir, temiz Windows 7 yüklemesi yapabilirsiniz.
  • Windows 7 USB/DVD Download Tool

    Windows 7 USB/DVD Download Tool, USB flaş bellek veya DVD'ye Windows 7 ISO dosyasının önyüklenebilir (bootable) kopyasını oluşturur.
  • 7 Sticky Notes

    7 Sticky Notes ile Windows masaüstü üzerinde küçük notlar alarak, yapmanız gereken işleri göz önünde bulundurabilirsiniz.
  • Windows ISO Downloader

    Windows ISO Downloader, Windows 7, 10 ve Office 2007, 2010 için orijinal ISO indirme programı (aracı).
  • NoteZilla 7

    Masaüstünüze hızlı notlar alabileceğiniz ve sizin için önemli olan herşeyin daha sonradan daha kolay hatırlanması için küçük notlarla süsleyebileceğiniz bir araç.
  • Contact Form 7

    WordPress tabanlı web sitelerinizde, çeşitli özelliklere sahip bir iletişim formu kullanarak ziyaretçilerinizle etkileşim halinde olabilirsiniz.
  • BrightExplorer

    BrightExplorer, bilgisayarları üzerinde Windows 7 ve Windows 8 kurulu olan kullanıcıların, Windows Dosya Gezginini sekmeli olarak kullanmasını sağlayan basit ama yararlı bir program.
  • Windows 10

    Windows 10 ve Windows 10 Pro ISO dosyası, Windows 7'den Windows 10'a yükseltme veya Windows 10 temiz kurulum/yükleme için gereklidir.