PDFMerge

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,947 TOPLAM İNDİRME
0.77 MB DOSYA BOYUTU

PDFMerge, sahip olduğunuz birden fazla PDF dosyasını birleştirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir PDF birleştirme programıdır.

PDFMerge, bilgisayar kullanıcılarının sabit diskleri üzerinde yer alan birden çok PDF dosyasını birleştirerek tek bir PDF dosyası haline getirebilecekleri ücretsiz bir programdır.

Özellikle yanı konuyla ilgili birden çok PDF dökümanını ayrı ayrı saklamak yerine, konuyla ilgili tüm PDF dosyalarını birleştirerek tek bir dosya olarak saklamak veya paylaşamak çok daha mantıklı olacaktır.

Arkadaşlarınızla veya iş ortaklarınızla paylaşmak istediğiniz birden fazla PDF dökümanını PDFMerge yardımıyla birleştirebilir ve tek bir PDF dökümanı haline getirerek paylaşabilirsiniz. Bu sayede birden fazla dosya göndermek yerine tek bir dosya göndererek işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Aynı zamanda program yardımıyla üzerinde çalışmakta olduğunuz birden fazla PDF dökümanını birleştirerek, tek bir PDF dökümanı üzerinde çalışabilir ve zaman kazanabilirsiniz. Çünkü PDF dosyalarının birini kapatıp diğerini açma derdini bu sayede ortadan kaldırmış olacaksınız.

Sonuç olarak birden fazla PDF dosyasını birleştirme konusunda oldukça başarılı ve kullanışlı bir program olan PDFMerge'ü tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Not: Kurulum sırasında kullanıcılara üçüncü parti yazılımlara ait kurulum teklifleri sunulmaktadır. Bu nedenle kurulum işlemi sırasında karşınıza gelecek olan tekliflere dikkat etmenizi öneririm.

Can Çevrim

PDFMerge

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
378 TOPLAM İNDİRME

PDFMerge! ile farklı PDF dosyalarını kolayca birleştirebilirsiniz

PDFMerge! kullanıcılara programsız PDF birleştirme imkanı veren, internet tarayıcınız üzerinden tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir PDF birleştirme servisidir.

İş hayatımızda veya okul hayatımızda çoğu zaman ödevlerimiz, raporlarımız, sunumlarımız veya CV'lerimiz için farklı PDF dosyalarını kullanmaktayız. Günümüzde giderek önem kazanan PDF dosyaları gittikçe daha yaygın kullanılmaya başlıyor ve bu da PDF dosyaları ile ilgili ihtiyaçları artırıyor.

Kullandığımız farklı dosyaları bazen birleştirmemiz gerekebilmekte. Kimi zaman CV'lerimize ek iş tecrübelerimizi eklemek, ödev veya rapolarımıza eklenti yapmak gibi durumlar için elimizdeki PDF dökümanlarına ek sayfalar eklememiz gerekebiliyor. İşte PDFMerge! bu tür durumlarda sadece internet bağlantınızı ve internet tarayıcınızı kullanarak PDF dosyalarınızı birleştirmenizi mümkün kılıyor ve sizi bu iş için kullanabileceğiniz bir yazılım arama derdinden kurtarıyor. PDF birleştirme için kullanabileceğimiz bir PDF düzenleme yazılımı bulmak ve ücretsiz olarak kullanabilmek her zaman kolay olmayabiliyor.

PDFMerge! ile oldukça kolay bir şekilde PDF dosyalarınızı birleştirebilirsiniz. Uygulama sayfasında ilk olarak birleştireceğiniz PDF dosyalarını seçiyorsunuz ve sonrasında Merge! tuşuna tıklayarak pdf birleştirme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DocuFreezer

    DocuFreezer ile ofis dosyalarını PDF'ye, PDF dosyalarını resim dosyalarına dönüştürebilirsiniz
  • Vole CHM Reviewer

    Ofis dökümanlarına eklenen CHM ve VMC formatlı notları görüntülemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Vole Media CHM

    Vole Media CHM programı sayesinde ofis dökümanlarınızın yanındaki yardım dosyalarını multimedya CHM dosyaları haline getirebilirsiniz.
  • Strav

    RSS OKUYUCU.
  • Tool Button

    RSS programı
  • Egoclip

    Rss okuyucu program...
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı
  • bcWebCam

    bcWebCam sayesinde bilgisayarınızın kamerasını kullanarak barkodlarınızı anında okutabilirsiniz.