Pebble

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,937 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Pebble akıllı saatinizi tam verimle kullanmak ve tüm bildirimleri almak için bu uygulamayı Android cihazınıza yüklemelisiniz.

Pebble akıllı kol saatini tam verimle kullanabilmeniz için gerekli olan bu Pebble Android uygulaması sayesinde cihazınızın telefonunuz ile eşleştirebiliyor, ayarları gerçekleştirebiliyor ve akıllı saatinize yeni uygulamalar yükleyebiliyorsunuz.

Saatin işlevleri arasında e-postalarınızı size bildirmek, SMS'leri göstermek, aramaları bildirmek ve sürekli olarak geliştirilen yazılımı sayesinde giderek gelişen diğer bildirim özellikleri yer alıyor. Uygulamanın bazı Samsung Android cihazlarda sıkıntılar çıkarabildiği belirtilse de yaptığımız denemelerde böyle bir soruna rastlayamadık.

Maalesef Pebble saatiniz olmadan hiç bir işinize yaramayacak olan uygulama içerisinden saatinize deneme SMS'leri, aramaları ve bildirimleri de gönderme şansınız var.

Yiğit Ekim Demir

Pebble

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,065 TOPLAM İNDİRME
32.2 MB DOSYA BOYUTU

Pebble uygulaması ile Pebble akıllı saatinizi iPhone'unuzdan yönetebilirsiniz.

Pebble Smartwatch, Pebble akıllı saatinizin iOS cihazlarınızla etkileşime geçmesini sağlayan bir uygulamadır. Bluetooth bağlantısı aracılığıyla iPhone’unuzla eşleşen Pebble uygulaması, saatinizi akıllı telefonunuzdan yönetmeniz için birçok seçenek sunuyor.

Akıllı saatler arasında en çok konuşulan isimlerden Pebble’ın iPhone uygulaması ile e-posta bildirimlerini yapılandırabilir, saatiniz için yazılım güncellemesi kontrolü yapabilir, farklı arayüzler yükleyebilir, test mesajı gönderebilir ve test araması gerçekleştirebilirsiniz. Basit arayüzü sayesinde tüm bu işlemleri tek dokunuşla yapmanız mümkün.

Arama, e-posta ve mesaj geldiğinde sizi sessiz titreşimle uyaran Pebble, iOS 7 ile tam uyumlu. Eğer Pebble akıllı saatiniz varsa, bu uygulamayı iPhone’unuza kesinlikle yüklemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dashboard for Pebble

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Pebble uygulamasıdır.
  • Playlists Remote for Spotify

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Pebble Spotify kontrol uygulamasıdır.
  • Twebble

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Pebble Twitter uygulamasıdır.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.