Perfect Kick!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,409 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Perfect Kick!, çevrimiçi olarak oynanabilen bir futbol ve şut atma oyunu.

Perfect Kick!, çevrimiçi olarak oynanabilen bir futbol ve şut atma oyunu.

Oluşturacağınız futbolcu ile çeşitli bölgesel ve küresel turnuvalara katılarak şut atma yeteneğinizi ortaya koyabildiğiniz Perfect Kick! isimli oyun Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcılarına yönelik hazırlanmış bulunuyor.

Her şeyden önce oyuncunun harikulade bir şekilde kişiselleştirilebilmesiyle dikkat çeken oyunda oyuncunuzu adeta baştan aşağı istediğiniz gibi giydirebiliyor ve tarza bürüebiliyorsunuz. Toplam 13 adet ülkeler bazında lig bulunuyor. Diğer yandan 3 adet küresel turnuva seçenekleri de sunuluyor. "Champions League, Super Star Challange ve Classic Tournament" olarak isimlendirilen bu üç ligde de şansınızı deneyebilirsiniz.

Oldukça canlı ve aksiyonların öne çıktığı bir atmosfere sahip olan oyunda grafik kalitesinin ön planda tutulduğunu belirtmekte fayda var

Perfect Kick! oyununun özellikleri:

  • 3 farklı oynama modu
  • Çevrimiçi oynayabilme
  • Üstün grafik özellikleri
  • Gelişmiş kişiselleştirmeler
Onur Şendere

Perfect Kick!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
662 TOPLAM İNDİRME
41.5 MB DOSYA BOYUTU

Perfect Kick, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz popüler bir penaltı atma oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız iPhone ve iPad üzerinde oynayabileceğiniz Perfect Kick, eğlenceli ve sürükleyici bir penaltı atma oyunudur.

Android versiyonuyla birlikte oldukça popüler olan ve dünya üzerinde milyonlarca insan tarafından beğenilen Perfect Kick artık iOS platformunda da yerini aldı.

Kendi futbolcunuzu oluşturacağınız ve dünya üzerinde düzenlenen birçok farklı turnuvaya katılabileceğiniz bu oyunda penaltı atma yeteneğinizi ortaya koyacaksınız.

Perfect Kick'in eğlenceli grafiklerinin yanında en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi kişiselleştirebilme özelliği. Öyle ki kendi karakterinizi oluştururken futbolcunuzu istediğiniz şekilde giydirebiliyor ve farklı şekillere sokabiliyorsunuz.

Dünya üzerinde oyunu oynayan birçok rakibinizle sizi karşı karşıya getirecek olan Perfect Kick'te en iyi olabilmek için çok ama çok çalışmanız gerekiyor. En iyi penaltı atıcının siz olduğunuz herkese göstermek için rakiplerinizi bir bir sahaya gömün.

Perfect Kick Özellikleri:

  • 3 farklı oyun modu
  • Diğer oyunculara karşı çevrimiçi oynayabilme
  • Üstün grafik özellikleri
  • Gelişmiş kişiselleştirme seçenekleri
Can Çevrim

Perfect Kick!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
247 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Perfect Kick, dünyanın ilk gerçek zamanlı çoklu oyunculu penaltı çekişme oyunudur.

Perfect Kick, dünyanın dört bir yanından oyuncularla penaltı çekişebileceğiniz oldukça eğlenceli bir mobil oyundur. Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli tüm telefonlarda oynanabilen oyunda dünyanın her yerinden oyuncularla penaltı çekişecek, büyük kupaların sahibi olmak için mücadele edeceksiniz.

Perfect Kick’te yapay zekaya karşı değil tamamen gerçek bir oyuncuya karşı penaltı çekiştiğinizden eğlence dozu oldukça yüksek bir oyun. Çok üstün grafikler sunmasa da boş zamanınızda oynadığınız süre boyunca eğlenceli dakikalar yaşayabileceğiniz oyunda hem kaleci hem de oyuncu olarak ter döküyorsunuz. Sahaya çıkmadan önce giyeceğiniz formayı, eldiveni, ayakkabıyı ve topunuzu ayarlayabiliyorsunuz. Hazır olduğunuzu düşündüğünüzde oyuna giriyor ve penaltı atma yeteneğinizi gösteriyorsunuz. (Çevrimdışı pratik yapma alanına girerek bu yeteneğinizi geliştirebiliyorsunuz.)

Herkesin oynayabileceği basitlikte hazırlanmış kontroller sunan oyunda lig bölümü de bulunuyor. Turnuvalarda gösterdiğiniz başarı sonucunda futbolcunuzu geliştirebiliyor, yeni başarımların kilidini açabiliyorsunuz. Ayrıca liderler tablosundan o haftanın en iyi penaltı atışı yapan oyuncuları görebiliyorsunuz. Tabii ki en iyiler listesinde yer almak için bol bol pratik yapmanız, kendinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Boş zamanınızda açıp kısa süreliğine oynayabileceğiniz kafa yormayan eğlenceli bir mobil oyun arıyorsanız ve de futbol oyunlarından hoşlanıyorsanız Perfect Kick’i es geçmeyin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Perfect Kick 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Mobile Kick

    Mobile Kick mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Kick Off Challenge

    Kick Off Challenge'da kendi takımınızı kurarak şampiyon olmak için mücadele edebilirsiniz
  • Penalty Kick

    Penalty Kick Android işletim sistemli cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir penaltı oyunudur.
  • Final Kick VR

    Final Kick VR, sanal gerçeklik gözlüğüyle oynayabileceğiniz ücretsiz futbol oyunu.
  • Flick Kick Goalkeeper

    Flick Kick Goalkeeper, oyununda bir kaleci olarak takımınızı kurtarmanız gerekiyor.
  • Flick Kick Football Legends

    Flick Kick Football Legends, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz futbol ve aynı zamanda menajerlik oyunudur.
  • Dude Perfect

    Dude Perfect, popüler oyunlardan bir tanesi olan Angry Birds'e benzerliği ile dikkatleri çeken eğlenceli bir basketbol oyunu.