Perfect Shift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
316 TOPLAM İNDİRME
245 MB DOSYA BOYUTU

Perfect Shift, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir drag yarışı oyunu.

Perfect Shift, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi drag yarışlarından biri. Benim gibi hem tablette hem de telefonda araba yarışı oyunu oynamayı seviyor ve de oynanış kadar grafiklere de önem veriyorsanız Lextre’nin elinden çıkmış bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Bir mobil oyuna göre üst düzey görseller ve yarış ruhunu yansıtan çekici müzikler sunan bir drag yarışı oyunu olan Perfect Shift, ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek en iyi seçenekler arasında. Oynadığım süre boyunca ne menülerde ne de oynanış esnasında reklamlara rastlamadığım oyunda legal olmayan yarışlara katılan acemi bir sürücüyü canlandırıyoruz. Oyunun başlangıcında kısa süren bir test sürüşüne katılarak drag yarışlarının nasıl geçeceğine dair ufak bir bilgi alıyoruz. Tıpkı Need For Speed oyunundaki gibi hoş bir bayan bize eşlik ediyor. Hangi yarışçılarla karşılaşacağımızdan aracımızı nasıl geliştireceğimize kadar pek çok konuda bu bayan bize yol gösteriyor.

Görselleri kadar müzikleri ile de hayran kaldığım oyunda başlangıçta altımıza iyi bir araba verilmiyor. Basit düzeyde bir rakibi yendikten sonra kendi arabımızı seçebiliyor ve yarışlara katılıyoruz. Düzenli yarışların yanında kulüp tarafından düzenlenen turnuvalara, zamanlı yarışlara katılabiliyor, her gün başka bir profesyonel sürücü ile kozlarımızı paylaşabiliyoruz. Yarış sonrası kazandığımız paralar ise tahmin edeceğiniz üzere aracımıza gidiyor. Motor, vites kutusu, nitro, aerodinamik, lastik gibi aracımızın performansını artıran parçalarını yükseltebiliyoruz. Tabii ki parça yenilemek yerine yepyeni bir araç satın almayı da seçebilirsiniz ancak drag yarışları teke tek olduğundan, geriden gelme lüksünüz olmadığından parça yenilemeye gitmenizi öneririm. Ama yine de tercih sizin.

Perfect Shift, şimdiye kadar oynadığım drag yarışları arasında en iyisi ve ücretsiz olması, reklam içermemesi de harika. Tozu dumana katmayı seven herkese bu oyunu Android cihazlarına indirmelerini öneririm.

Erkan Calp

Perfect Shift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
265 MB DOSYA BOYUTU

Perfect Shift, iPhone ve iPad cihazınızda oynayabileceğiniz drag yarışı oyunları arasında.

Perfect Shift, drag yarışı oyunlarından keyif alıyorsanız kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir Lextre oyunu ve bence hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz indirilip oynanabilecek en iyi drag yarışları oyunlarından biri.

Lextre hem görsel hem ses hem de oynanabilirlik açısından kalite kokan bir drag araba yarışı ile karşımızda. İlk olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkan ve keşke Android ve iOS’da indirilebilir olsa da oynasam dediğim nadir oyunlardan biri olan Perfect Shift’te illegal düzenlenen sokak yarışlarına katılıyoruz ve son derece acemi bir sürücüyü canlandırıyoruz. Kısa bir test sürüşü ile başladığımız oyuna yarışları kazanarak üst sıralara yükseliyor ve en iyi drag yarışçıları ile kapışma şansı elde ediyoruz.

25’den fazla çekici ve performans canavarı araba ile yarışma fırsatı sunan oyunda düzenli drag yarışlarına katılmanın haricinde kulüp turnuvalarında, günlük özel düzenlenen yarışlarda kendimizi gösterebiliyoruz. Tabii ki oyunun ilk başında bir arabamız bile yok. Yarışları kazanarak paramıza göre garajdan araba seçimimizi yapıyoruz. Yarışlardan kazandığımız paraları arabamızın dış görünümde ufak değişikler performansını artırmak için kullanabiliyoruz. Gerek boyama gerekse de parça yenilemenin ücretsiz yapılabilmesi ise harika.

Tüneller, şehir sokakları, sanayi bölgeleri gibi ilginç mekanlarda yarıştığımız oyunun oynanışı ise çok basit. Ufak test sürüşü esnasında ne zaman kalkış yapmamız gerektiği ve vitesi ne zaman ve nasıl atmamız gerektiği gösteriliyor. Test sürüşünden sonra katıldığımız yarışlarda da ibrenin olduğu yerdeki renk çümbüşünden harika vites atma zamanını kestirebiliyoruz. Tabii ki bu yardımcılar oyunun başlangıcı için geçerli.

iPhone ve iPad’inizde oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu arıyor ve de yüksek ücretler ödemek istemiyor veya ücretsiz ancak reklamsız bir seçenek arıyoranız Perfect Shift’i indirip denemenizi öneririm.

Erkan Calp

Perfect Shift

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
294 TOPLAM İNDİRME
140 MB DOSYA BOYUTU

Perfect Shift, Windows Phone platformundaki en iyi drag yarışı oyunu.

Perfect Shift, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir drag yarışı oyunu.

Gerek görsel gerekse de oynanış açısından Windows Phone platformundaki en kaliteli drag (kalkış yarışı) oyunu diyebileceğim Perfect Shift, Windows Phone 8 ve üzeri tüm cihazlarda akıcı bir şekilde çalışıyor ve telefonunuzda sadece 140 MB yer kaplıyor.

Detaylı hazırlandığı her halinden belli olan 25 eşsiz arabayı kullanabildiğiniz oyunda birçok mod bulunuyor. Düzenli yarışlara katılabiliyor, kulüp turnuvalarında kendinizi gösterebiliyor, zamana karşı yarışabiliyorsunuz. Bunun yanında 4 seviyeden oluşan hikaye modu da bulunuyor.

Kimi zaman tünellerden, kimi zaman şehir sokaklarından, kimi zamanda sanayi bölgelerinden geçeceğiniz drag yarışı oyununda arabanızı dilediğiniz şekilde özelleştirebiliyorsunuz. Tüm parçalarını yükseltebilmenin yanında dış görünümünü de kendi zevkinize göre belirleyebiliyorsunuz.

Oynadıkça yeni arabaların kilidini açabileceğiniz, yeni başarımlar kazanabileceğiniz, günlük ödüllerin sahibi olabileceğiniz Perfect Shift, Windows Phone platformunda şimdiye kadar tanıştığım en kaliteli drag yarışı oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Perfect Shift Racing Game

    Perfect Shift Racing Game ile Android cihazınızda birbirinden farklı klasik ve spor araçları deneyimleyebilirsiniz.
  • Perfect Gear

    Perfect Gear, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online araba yarışı oyunu.
  • Perfect Racer

    Perfect Racer, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı ve gerçekçi bir araba yarışı oyunu.
  • Perfect Park!

    Hem hızlı ol hem de hasar vermeden park et.
  • My Perfect Hotel APK

     My Perfect Hotel APK'da, küçük otel işletmenizle başlayarak kendi konaklama imparatorluğunuzu gitgide kurabilirsiniz.
  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!
  • Perfect Angle

    Beynin tam kapasite kullanılması gereken Perfect Angle, sizi oldukça zorlayabilir.
  • Perfect Kick!

    Perfect Kick!, çevrimiçi olarak oynanabilen bir futbol ve şut atma oyunu.