PES CARD COLLECTION

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME

Kartlarla oynanan ücretsiz futbol oyunu

PES CARD COLLECTION (PESCC), Konami’nin futbol oyunu Pro Evolution Soccer’ın kartlarla oynanabilen sürümü diyebilirim. Dünyanın en ünlü futbol oyuncularını kart formunda karşımıza çıkaran oyunda ultimate team kurmaya çalışıyoruz. Bütün büyük kulüpler ve milli takımlar mevcut.

PES’i sevenlerin Android cihazlarında kesinlikle yüklü olması gerektiğini olduğunu düşündüğüm PES CARD COLLECTION, adından da tahmin edeceğiniz üzere futbol kart oyunu. FC Barcelona, Liverpool FC, Arsenal FC, BV Borussia 09 Dortmund dahil en popüler kulüp takımlarının yanında Arjantin, Brezilya, Portekiz gibi dünyanın en iyi milli takımlarını bünyesinde barındıran ücretsiz futbol oyununda kartları (oyuncuların yüksek kalitede fotoğrafları basılı) toplayarak hayalinizdeki takımı oluşturup mücadele veriyorsunuz. Takımın sahaya dizilişini ve kadroyu ayarlamaktan antrenmana her şey sizin kontrolünüzde.

Toplanabilir kartlarla gerçek zamanlı oynanan futbol oyununda farklı maç çeşitleri mevcut. En güçlü rakiplerin sizleri beklediği Sıralamalı Maçlar, arkadaşınızla beraber oynadığınızda seçeceğiniz Dostluk Maçları, siz ve diğer 10 oyuncunun kadrolarınızdan en iyi oyuncuyu seçip 11 kişilik takım oluşturarak Dünya genelinde oyunculara karşı gerçek zamanlı maçlar yaptığı 11’ler Maçları PES CARD COLLECTION’da oynanabilir maçlar arasında.

PES CARD COLLECTION Özellikleri:

  • Gerçek hayattaki oyuncuların yer aldığı oyuncu kartları
  • Çıkartmaları kullanarak maçlarda iletişim kurma
  • 11 kullanıcı ile gerçek zamanlı maçlar
  • Dünya genelinde oyuncularla festivallere katılma

Erkan Calp

PES CARD COLLECTION

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
263 MB DOSYA BOYUTU

Kartları toplayın, rüya takımla mücadele edin.

PES CARD COLLECTION (PESCC), Konami’nin popüler futbol oynunu Pro Evolution Soccer kısa adıyla PES’in kartlarla oynanan versiyonu. Dünyanın en iyi kulüp ve milli takımlarının oyuncularını kart biçiminde karşımıza çıkaran ücretsiz futbol oyunu, hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Dünya genelinde PES hayranlarını bir araya getiren futbol kart oyunu PES CARD COLLECTION (PESCC), ultimate team kurma hayaliyle yanıp tutuşanlara hitap ediyor. Üzerlerinde oyuncuların yüksek kalitede fotoğraflarının yer aldığı kartları toplayarak ilerliyorsunuz. Takımınız için en iyi kadroyu ayarlarken oyuncularınızı antrenmanlara çıkarmanın ve kadronuzu geliştirmenin keyfini çıkarıyorsunuz. Kadro demişken milli takım tarafında Arjantin, Brezilya, Portekiz’in de aralarında bulunduğu Dünyanın en iyi milli takımları yer alırken, kulüp takımları arasında Barcelona, Liverpool, Arsenal, Dortmund gibi en popüler isimler karşımıza çıkıyor.

Maçların gerçek zamanlı oynandığı ve oyuncularla maç esnasında sohbet etme imkanı veren futbol oyununda sıralamalı maçlar, dostluk maçları, 11’ler maçı gibi her biri ayrı heyecan veren farklı maç çeşitleri bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PES 18 APK

    PES 18 APK - Pro Evolution Soccer 2018 APK, Konami'nin ücretsiz oynanabilir futbol oyunu.
  • PES 19 (PRO EVOLUTION SOCCER 2019) Mobile

    PES 2019 mobil indir, Android telefonunda gerçek maç keyfini sür!
  • PES 2017 APK

    PES 2017 APK, Konami'nin Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir mobil futbol oyunu.
  • Kazanan Futbol APK

    Kazanan Futbol APK, PES, FIFA Mobile, Dream League Soccer gibi popüler futbol oyunları ile aynı eğlenceyi sunuyor. Bu mobil futbol oyunu 50MB ve ücretsiz!
  • PES CLUB MANAGER

    PES CLUB MANAGER, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği resmi Konami Android PES menajerlik oyunu.
  • PES 2021 Mobile

    PES 2021 Mobile (eFootball PES 2021) Android - Mobildeki en iyi futbol oyunları arasında
  • PES 2020 APK

    PES 2020 APK - eFootball PES 2020, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi mobil futbol oyunları arasında.
  • PES APK

    PES Mobile APK, 400 milyonun üzerinde indirmeyle en iyi futbol oyunları arasında. Android'de gerçek futbol deneyimi için eFootball PES 2021 mobile indirin.