Pet Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
1,080 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Pet Island, arkadaşlarınızla birlikte hayvan oteli kurmaya çalıştığınız renkli ve eğlenceli bir oyun.

Pet Island, dünyanın en şirin hayvanlarını buluşturan küçükler kadar yetişkinlerin de oynayabileceğini düşündüğüm bir hayvan oteli kurma ve yönetme oyunu. Rengarenk göze hoş gelen görseller ve sevimli hayvan animasyonları eşliğinde eğlenceli vakit geçirebileceğiniz harika bir yapım diyebilirim.

Kedi, köpek, penguen, kuş, kablumbağa, hamster, panda dahil yeryüzünde yaşayan hayvanların en şirin hallerini yani yavru dönemlerini karşımıza çıkaran Pet Island oyununda hain bir doktor tarafından yıkılan hayvan otelimizi baştan kurmaya çalışıyoruz. Sıfırdan başladığımız için işimiz oldukça zor. Başlangıçta her ne kadar hayvanlarımızın kalacakları odaları nasıl yapacağımız gösterilse de bir süre sonra yardımcımız çekiliyor ve otelimizle baş başa kalıyoruz. Bu noktadan sonra yavaş yavaş otelimizi farklı hayvanlarla büyütüyoruz.

Renkli görsellerle son derece çekici olan oyunda amacımız hayvanlarımızın kurduğumuz otelde bir arada mutlu mesut yaşamalarını sağlamak. Otelimizin her köşesinde hayvan barındırdığımızdan başka bir deyişle otelimiz oldukça kalabalık olduğundan hepsiyle uğraşmak büyük sabır gerektiriyor. Onları sürekli olarak beslemek durumundayız. Bu noktada dilersek komşu edinerek otelimizi genişletmelerine yardımcı olmalarını rica edebiliyoruz. Oyunun sosyal yönünün de olması güzel olmuş.

Erkan Calp

Pet Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
228 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Pet Island, evcil hayvanlardan oluşan bir otel kurmaya çalıştığınız sosyal ağ destekli Android oyunu.

Pet Island, Android telefon ve tabletlerde oynanabilen evcil hayvan oteli kurma ve yönetme oyunu ve ücretsiz olarak geliyor. Sosyal ağ desteği sayesinde arkadaşlarınızla birlikte köpek, kedi, panda, hamster ve daha onlarca sevimli hayvandan oluşan otelinizi kurma şansına sahipsiniz.

Büyük – küçük her yaş grubuna hitap eden bir oyun olduğunu düşündüğüm Pet Island’da bir doktor tarafından yerle bir edilen hayvan otelimizi yeniden kurma çalışmalarına girişiyoruz. Otelimizde her çeşit hayvana yer verebiliyoruz. Farklı cinslerde köpekler, kediler, hamsterlar, penguenler, kaplumbağalar otelimizi süslüyor.

Hayvanların en şirin hallerini karşımıza çıkaran oyunda otelimizi sıfırdan kurduğumuzdan işimiz oldukça zor. Hayvanları barındıran yapıları üst üste koyarak otelimizi inşa etmiş oluyoruz lakin çok sayıda hayvan bulunuyor ve de hepsini memnun etmek zorundayız. Hayvanları kendimize ne kadar bağlarsak o kadar para kazanıyoruz ve otelimizi çabuk genişletiyoruz.

Bu tür oyunların olmazsa olmazı Facebook entegrasyonu Pet Island’da da karşımıza çıkıyor. Facebook hesabımıza bağlandığımızda arkadaşlarımızı da oyuna dahil edebiliyor ve gerektiğinde komşularımızdan yardım isteyebiliyoruz. Oyunda yapılar gerçek zamanlı olarak kurulduğundan bir noktadan sonra altınlarımız tükendiğinde baş yardımcımız komşularımız olduğundan oyunu çevrimiçi oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Pet Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Pet Island, dünyanın en şirin hayvanları için otel kurduğunuz eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Pet Island, yer yüzünde ne kadar sevimli hayvan varsa hepsini kendi kurduğunuz bir otelde toplayabileceğiniz bir Windows Phone oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunda sevimli mi sevimli köpeklerden şirin kediciklere, yürüyüşleriyle güldüren penguenlerden hamsterlara çok sayıda hayvanı bir araya toplayabiliyorsunuz.

Pet Island oyununu ilk açtığımızda bizleri ufak bir animasyon karşılıyor. Animasyonda doktorun hayvan otelimizi nasıl yıktığı gösteriliyor. Kısa süreli ilginç animasyonun ardından oyuna başlıyoruz ve öğretici sayesinde otelimizin temelini rahatlıkla atıyoruz. Bir süre sonra otelin yönetimi tamamen bize veriliyor ve hayvanlarımızla baş başa kalıyoruz.

Dünya genelinde yaşayan ne kadar sevimli hayvan varsa hepsi oyunda diyebilirim. Amacımız onların mutlu mesut şekilde yaşamalarını sağlamak. Bunu başarabilmek için sürekli olarak ilgilerini üzerimizde tutmamız, kendimize bağlamamız gerekiyor. Mutlu ettiğimiz hayvanlar bize para kazanıyor. Paramızı yine onların ihtiyaçları için harcıyoruz.

Dünyanın en şirin hayvanlarından oluşan büyük bir otel kurma ve yönetme imkanı tanıyan oyunda dilersek Facebook hesabımıza giriş yaparak arkadaş, komşu edinebiliyoruz. Komşu edinmemiz çok mühim zira otelimizi genişletmek için onlardan yardım alıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pet Shop Simulator: Prologue

    Kendi pet shop işletmenizi oluşturun ve hayvanları yeni sahiplerine ulaştırın. Pet Shop Simulator: Prologue'da, çeşitli evcil hayvan ürünleri tedarik edin, satış yapın ve dükkanınızı geliştirin!
  • Pet Groomer

    Pet Groomer, veterinerler için kolay kullanımlı bir iş yeri yönetim programıdır.
  • Wauies - The Pet Shop Game

    Wauies - The Pet Shop Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Dead Island 2

    Yıllardır beklenen Dead Island 2 sonunda geldi. Yaklaşık 10 yıllık bekleyişin ardından piyasaya çıkan Dead Island 2’yi indirin ve zombileri katledin.
  • Island Dash

    Island Dash açık dünya tabanlı, kısa süren bir hayatta kalma oyunudur
  • Island Village

    Island Village, sadece kedilerin yaşadığı tropik ada kurmaya çalıştığınız bir oyun.
  • Dead Island

    Dead Island açık dünya tabanlı bir FPS oyunudur
  • Dead Island Riptide

    Dead Island Riptide açık dünya tabanlı bir FPS oyunudur