Pets Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Pets Unleashed ile küçük ve sevimli hayvanlarla birlikte klasik tarzda şekil patlatıp en yüksek seviyeye çıkın, arkadaşlarınızın önüne geçin.

Pets Unleashed, klasik tarzda şekil yok etme oyunu olarak bizlerle buluşuyor.

The Secret Life of Pets oyunundaki sevimli hayvan karakterlerinin dahil olduğu bu oyun, özellikle Candy Crush sevenler için ideal. EA ve Illumination Entertainment tarafından geliştirilen Pets Unleashed'te, yine bu tarz klasik oyunlarda olduğu gibi gerekli şekilleri sıraya dizip patlatıyor, en yüksek puanı elde etmeye çalışıyorsunuz.

Oyunu oynarken arka planda sizlere eşlik eden hayvan dostlarımız da bu oyunun cabası. Her yeni bölümü geçtikten sonra New York'ta yeni bir bölüm daha açıyor, bununla birlikte yeni hayvan dostları elde ediyorsunuz. Aynı zamanda günlük hediyeler alıyor, oyun içerisinde mini oyunlar oynayabiliyorsunuz.

Batuhan Kavruk

Pets Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Pets Unleashed ile klasik tarzda aynı renkli şekiller bir araya getirin ve en yüksek puana ulaşın. Bunu yaparken sizlere eşlik eden küçük hayvan dostlarımızı da unutmayın!

Pets Unleashed, klasik tarzda şekil yok etme oyunu olarak bizlerle buluşuyor.

Klasik tarzda Candy Crush oyunlarını seviyorsanız, Pets Unleashed sizin için ideal bir oyun. The Secret Life of Pets oyunundaki sevimli hayvan dostlarımızın da yardımıyla eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz Pets Unleashed, iOS kullanıcıları için ücretsiz olarak bu renkli dünyaya kapılarını açıyor. 

New York'tan sahnelerle bölüm bölüm ilerlediğiniz oyunda, belirli renkleri sıraya dizerek zaman bitmeden onları patlatmaya, en yüksek skora ulaşmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlarınızla rekabet edebileceğiniz, bazen de oyun içerisindeki mini oyunlarla eğlenebileceğiniz bu oyunu mutlaka deneyin.

Batuhan Kavruk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pets & Planes

    Yerli bir oyun olan Pets & Planes, akrobasi uçuşlarını eğlence dozu yüksek bir oyun tarzıyla ve ince düşünülmüş bir oynanabilirlikle sunuyor.
  • DOFUS Pets

    DOFUS Pets oyununda size özel olarak verilen yumurtaları çatlatın ve kendi hayvan karakterinizi seçerek onu beslemeye başlayın.
  • Super Rocket Pets

    Super Rocket Pets, jetpack ile uçabilen hayvanları kontrol ettiğiniz platform oyunu.
  • Pastry Pets Blitz

    Pastry Pets Blitz, Android telefon ve tablette oynanabilen hafıza oyunu.
  • Mini Pets

    Mini Pets, Miniclip'in 1 milyondan fazla indirmeye ulaşmış hayvanat bahçesi oyunu.
  • Doctor Pets

    Doctor Pets, çocukların büyük beğeniyle oynayacakları bir hayvan bakma oyunu.
  • Fighters Unleashed

    Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Pets Race

    Pets Race, birbirinden eğlenceli hayvanların kendi arasında yaptığı yarışı konu alan oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.