Phamera.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Şık görünen arayüzü ve onlarca farklı özelliği ile kullanıcılara fotoğraflarını diledikleri gibi düzenlemelerine imkan tanıyan Phamera. tamamen ücretsiz olarak indirilebilir.

Phamera. kapsamlı özellikleri ve şık görünen özellikleri ile ilgi çeken bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Uygulamanın en büyük artılarından biri, kullanıcıları özgür bırakması ve belirli kalıplar içerisine sokmamasıdır.

Sade ve şık tasarlanmış araüzde sunulan fonksiyonları kullanarak fotoğraflarınıza farklı efektler ve filtreler ekleyebilirsiniz. Bunun haricinde ton ayarları, doygunluk ve kontrast ayarı gibi pek çok bileşen üzerinde de kişiselleştirmeler yapabilirsiniz. Sepya, siyah-beyaz ve gölge gibi farklı özelliklere sahip filtrelere sahip olan Phamera. ile yarattığnız fotoğrafları sosyal medya kanalları üzerinden paylaşabilirsiniz. Bu özellik uygulamaya entegre halde sunulmakta ve paylaşım yapmak için uygulamadan çıkmak zorunda değilsiniz.

Filtreler ve ton ayarlamaları haricinde uygulama aynı zaman metin ekleme özelliği de sunmakta. Bu özelliği kullanarak fotoğraflarınıza kişisel yazılar ekleyebilir, duygu ve düşüncelerinizi daha efektif bir şekilde aktarabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Mobli

    Mobli iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilen fotoğraf ve video paylaşma uygulamasıdır.
  • PhotoCollage

    PhotoCollage uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca fotoğraf ve video kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Pixagram

    Pixagram, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf ve video uygulamasıdır.
  • Animoto Video Maker

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan en kolay şekilde fotoğraf slaytlarını bu uygulama ile yaratabilirsiniz.