Philips TV Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
981 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Philips TV Remote, Android işletim sistemli Philips Smart TV'nizi Android cihazınızdan kontrol etme kolaylığı sunuyor.

Philips TV Remote, Philips marka akıllı televizyonunuzu Android telefon ve tabletimizden kontrol etme kolaylığı sunarak, kumanda arama derdinden kurtaran veya mevcut kumandamızı eskitmemizi sağlayan bir uygulama. 2014 model ve daha yeni Philips Smart TV’lerle uyumlu olan uygulama ile televizyonun temel işlevlerini yönetmekten dijital kanal programına bakmaya kadar pek çok işlemi basit dokunma hareketleriyle yapabiliyorsunuz.

Akıllı televizyonlar artık birçoğumuzun odalarını süslüyor. Bazılarımızın televizyon izlemek için, bazılarımızın da oyun oynamak için seçtiği akıllı televizyonların ortak sorunu kumandalarının hassas yapıda tasarlanmış olmasından kaynaklı zamanla bozulması ve odanın içerisinde inanılmaz bir şekilde kaybolması. Philips TV Remote uygulaması bu iki durumda kalan kullanıcılar için tasarlanmış bir uzaktan kontrol uygulaması. Televizyonunuzun ses, kanal gibi temel işlevlerini yönetmenin haricinde yayın akışını da bakabiliyorsunuz.

Philips Smart TV’nizle Android telefon / tabletinizi aynı kablosuz ağ üzerinden bağladıktan sonra kullanmaya başlayabileceğiniz uzaktan kontrol uygulamasının televizyonun temel işlevlerini yönetme izni vermesi ve kanal listesini karşınıza çıkarma haricinde medya paylaşım fonksiyonu da bulunuyor. Android cihazınızdaki fotoğraf ve videoları televizyonunuza aktarabiliyor ve daha büyük ekranda izlemenin keyfini sürebiliyorsunuz.

Philips TV Remote uygulamasının tek beğenmediğim yanı sınırlı sayıda modele destek vermesi oldu. XXPUS7XX9, XXPFS8XX9, XXPUS8XX9, XXPUS8XX9C, XXPUS9XX9 modellerinden birine sahip değilseniz uygulamanın nimetlerinden faydalanamıyor ve uzun süredir güncellenmemiş, eski arayüzlü Philips MyRemote uygulamasına dönmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Philips TV Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
576 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Philips TV Remote, 2014 ve daha yeni Philips Smart TV'lerle uyumlu bir uzaktan kontrol uygulaması ve hem iPhone hem iPad'le uyumlu.

Philips TV Remote, Philips marka Smart TV’nizin kumandası ile yapabildiğiniz her şeyi iPhone ve iPad’inizden yapmanıza izin veren bir uzaktan kontrol uygulaması. 2014 ve sonraki Philips akıllı televizyonlarla uyumlu ve hem görsel hem de kullanılabilirlik olarak Philips MyRemote uygulamasından çok daha başarılı.

Televizyon izlerken kumandanın yerini aramaktan sıkıldıysanız veya kumanda sihirli bir şekilde bulunduğunuz odada kayboluyorsa Philips TV Remote uygulaması oldukça işinize yarayacaktır. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uzaktan kontrol uygulaması ile ses açıp kapama, kanal değiştirme gibi televizyon temel işlevlerini kontrol etmenin ve yayınlar hakkında detaylı bilgiye ve yayın akışına ulaşabilmenin yanında medya paylaşım özelliği sayesinde telefon ve tabletinizle çektiğiniz fotoğraf ve videoları dev ekranlı Philips TV’nizde oynatabiliyorsunuz.

Philips MyRemote uygulamasına göre daha sadeleştirilmiş bir arayüz ile bizleri karşılayan Philips TV Remote uygulamasını kullanabilmeniz için Philips TV’nizin iOS cihazınızla aynı kablosuz ağ üzerinden bağlı olması yeterli oluyor. Hiçbir ayarla uğraşmadan doğrudan kullanabiliyorsunuz. Lakin burada bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Yenilenen Philips TV Remote uygulaması 2014 ve sonrası yani ağırlıklı olarak Android işletim sistemiyle çalışan Philips Smart TV’lerle uyumlu. Bunlar XXPUS7XX9, XXPFS8XX9, XXPUS8XX9, XXPUS8XX9C, XXPUS9XX9 olarak belirtilmiş. Televizyonunuz bu modeller haricinde kalıyorsa uygulama televizyonunuzu algılamıyor; temel işlevleri dahi kullanamıyorsunuz. Bu yüzden 2014 öncesi modele sahipseniz Philips MyRemote’u yüklemenizi, yenisini es geçmenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Philips MyRemote

    Philips MyRemote ile TV'nizi akıllı telefon ve tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • LG TV Remote

    LG TV Remote, Android cihazınızla TV’nizi kontrol etmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Smart TV Remote

    Smart TV Remote ile telefonunuzu Samsung televizyonunuzun kumandası olarak kullanabilirsiniz
  • Remote Control for TV

    Remote Control for TV uygulaması ile akıllı telefonunuzu televizyon kumandası olarak kullanabilirsiniz.
  • Beko TV Remote

    Beko TV Remote, Android mobil cihaz üzerinden Beko akıllı televizyonları yönetme uygulaması.
  • WD TV Remote

    WD TV Remote uygulamasıyla WD TV aygıtlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • SAMSUNG TV & Remote

    SAMSUNG TV & Remote, Samsung Smart TV'ler hakkında bilgi alabileceğiniz, televizyonunuzu Android cihazınızdan kontrol edebileceğiniz bir uygulama.
  • Android TV Remote Control

    Android TV Remote Control, Android TV'nizi mobil cihazınızdan yönetme kolaylığı sunan bir Google uygulamasıdır.