Photo Backgrounds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
20,865 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Photo Backgrounds fotoğraf arka planlarını değiştirmenize yardımcı olan bir uygulamadır

Photo Backgrounds kullanıcılara fotoğraf arka plan değiştirme konusunda yardımcı olan bir mobil fotoğraf düzenleme uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörü olan Photo Backgrounds temel olarka fotoğraflarınızdan kendi resimlerinizi ayıklamanızı ve farklı bir arka plan üzerine yerleştirmenizi mümkün kılıyor. Photo Backgrounds ile fotoğrafınızın arka planını değiştirmek için ilk olarak fotoğraf galerinizden fotoğrafınızı seçiyorsunuz. Sonrasında sıra kendinizi fotoğraflarınız üzerinden kesip ayıklamaya geliyor. Uygulama bu işi kolay bir şekilde yapabilmeniz için büyüteç aracına da sahip. Bu araçlar yakınlaştırılan kenarlar daha net bir şekilde görülebiliyor. Son olarak Photo Backgrounds içerisinde yer alan arka plan galerisinden dilediğiniz bir arka planı seçiyorsunuz ve kesmiş olduğunuz kendi fotoğrafınızı bu arka plan üzerinde istediğiniz yere yerleştiriyorsunuz.

Photo Backgrounds içerisinde yer alan arka planlar kategoriler halinde gruplanmış. Bu kategorilere göz atarak hoşunuza giden arka planı belirleyebilirsiniz. Uygulama arka planını değiştirdiğiniz fotoğraflarınıza yazılar, notlar ve çizimler eklemenize de izin veriyor. Böylece çok daha kişiselleştirilmiş çalışmalar ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Photo Backgrounds çok karışık olmayan, basit bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Fakat uygulama daha zengin özelliklere sahip olabilirdi. Eğer çok detaylı çalışmalar üzerinde çalışmayacaksınız Photo Backgrounds ihtiyacınızı karşılayabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Gallery

    Photo Gallery uygulaması, fotoğraf ve videolarınız için geniş yelpazede özellikleri sizlere sunuyor.
  • Handy Photo

    Handy Photo, fotoğraf tutkusu olanlar için tasarlanmış oldukça etkileyici ve başarılı bir fotoğraf editörüdür.
  • Photo Lab

    Akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz Photo Lab, kullanıcılara birçok özelliği bir arada sunan fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • Cartoon Photo Filters

    Cartoon Photo Filters, fotoğraf filtre uygulaması Prisma'nın hızlı alternatifi.
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Photo Gallery HD

    Photo Gallery HD uygulamasıyla onlarca faydalı özelliğe sahip bir galeri uygulamasına sahip olabilirsiniz.