Photobomb Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Photobomb Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Photobomb Hero ilhinç ve komik bir hikayeye sahip olan bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Photobomb Hero'da fotoğraf trolleme becerilerimizi konuşturuyoruz. Günümüzde insanlar selfie çekilirken en doğru anı ve en güzel kareyi yakalayabilmek için büyük emek harcıyorlar. Fakat aynı kareye giren bir başka kişi veya öğe fotoğrafın tüm büyüsünü bozarak ortaya komik görüntüler çıkarıyor. İşte Photobomb Hero'da da photobomb olarak adlandırılan bu trolleme işini yapıyoruz.

Photobomb Hero'daki temel amacımız insanlar en güzel fotoğraflarını çekmeye çalışırken usulca kareye girmek ve ortaya komik bir görünüm çıkararak fotoğraf çekilen insanları şok etmek. Bu işi yaparken gizlice hareket etmemiz, varlığımızı belli etmememiz ve tam doğru anda kare içerisinde şabalak görünümümüzle yer almamız gerekiyor. Oyunu oynayabilmek için ekrana dokunmamız yeterli; fakat zamanlama büyük öenm taşıyor. Kareye çok erken veya çok geç girersek olayın büyüsü bozuluyor. Ayrıca her kare için tek bir şansımız var. Bu nedenle reflekslerimizi kullanmalıyız.

Photobomb Hero'da fotoğrafları güzelleştirmek için kullanabileceğimiz birçok farklı kahraman seçeneğine sahibiz. Oyunda yakaladığınız komik kareleri Snapchat ve Instagram üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Photobomb Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Photobomb Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Photobomb Hero oyunculara hiç kimse tarafından sevilmeyen bir kahraman olmanın gururunu yaşatmayı amaçlayan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir fotoğraf trolleme oyunu olan Photobomb Hero'da temel amacımız insanlar özene bezene selfie çekilmeye hazırlanırken bu güzel kareleri dünyanın gördüğü en gülünç karelere dönüştürmek. Bu iş içinde ağzımızı yüzümüzü şekilden şekile sokarak tam fotoğraf çekilecekkken kareye girmemiz gerekiyor.

Photobomb Hero bize insanlar en doğru anı yakalamak için hazırlanırken bütün emeklerini yok etme ve hayallerini suya düşürme imkanı veriyor. İnsanlar en güzel selfie çekimini yapabilmek için uzun süre harcalayabiliyorlar. Tam en doğru pozu yakalamışken kareye girmek ise dayanılmaz bir çekiciliğe sahip. İşte Photobomb Hero'da da photobomb olarak adlandırılan bu işi yapıyoruz.

Photobomb Hero reflekslerimizi kullanmamızı gerektiren bir oyun. Oyunda kareye gizlice, hiç hissetirmeden girmemiz gerekiyor. Bu iş için de ne çok erken, ne de çok geç ekrana dokunmamız, tam zamanında fotoğrafı trollememiz gerekli. Oyunda ilerledikçe yeni kahramanların kilidini açabiliyor, yakaladığımız komik kareleri snapchat ve Instagram üzerinden paylaşabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Ninja Hero

    Ninja Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Underpants Super Hero

    Underpants Super Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Stick Hero

    Stick Hero çubuklar oluşturarak karşıya geçmeye çalışan bir karakteri kontrol ettiğimiz bir beceri oyunu.
  • Rock Hero

    Rock Hero ücretsiz olarak sunulan ve Guitar Hero'ya olan ile benzerliğiyle dikkat çeken bir oyundur.
  • Magic Hero: Last HP Duels

    Magic Hero: Last HP Duels, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Rush Hero

    Rush Hero, Ketchapp'ın Android cihaz kullanıcılarına ücretsiz sunduğu bir ninja oyunu.
  • Space Hero

    Space Hero oldukça kolay bir şekilde oynanabilen sürükleyici bir Android oyunudur.