Photobucket Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME

Photobucket Mobile ile Photobucket hesabınızı Android cihazınızdan kontrol edebilirsiniz

Photobucket Mobile dünyanın en yaygın olarak kullanılan fotoğraf depolama ve fotoğraf paylaşma servisi olan Photobucket'ın mobil uygulamasıdır.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Photobucket Mobile sayesinde Photobucket hesabınıza erişip kontrol edebilmenin yanında fotoğraf düzenleme, fotoğraf yedekleme, GIF yapma, fotoğraf paylaşma gibi işlemleri Android cihazınız üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Zengin özelliklere sahip olan Photobucket Mobile, uygulamayı indiren ve kullanan kullanıcılara 8 GB boyutunda depolama alanını da bedava olarak sunuyor.

Photobucket Mobile kullanarak Android cihazınızdaki fotoğraflar üzerinde çeşitli değişiklikler yapabilmektesiniz. Dilerseniz fotoğraflarınıza filtreler, metinler, stickerlar gibi çeşitli öğeler ve efektler ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca Photobucket Mobile uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızı birleştirip GIF animasyonlarına dönüştürebiliyorsunuz. 

Photobucket Mobile otomatik yedekleme desteği veriyor. Bu sayede Photobucket Mobile bütün fotoğraf ve videolarınızı sizin için ayrılan bulut depolama alanına yedekliyor. Android cihazınızın başına birşey gelse dahi fotoğraf ve videolarınıza Photobucket hesabınız üzerinden herhangi bir cihazı kullanarak erişebiliyorsunuz.

Photobucket Mobile ile Android cihaıznızda depoladığınız resimleri paylaşabilir ve popüler olan gündemdeki fotoğraflara göz atabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Photobucket Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME

Photobucket Mobile ile iOS cihazlarınız üzerinden kolayca Photobucket hesabınıza ulaşabilirsiniz.

Photobucket Mobile uygulaması aracılığıyla nerede olursanız olun Photobucket hesabınıza giriş yapabilir, görüntülemek istediğiniz tüm resimleri bulabilir ve çektiğiniz fotoğraf veya videoları anlık olarak Photobucket üzerinde paylaşabilirsiniz.

Fotoğraf albümlerinizi Photobucket Mobile aileniz ve sevdiklerinizle anlık olarak paylaşabilirsiniz. Çektiğiniz fotoğraf ve albümleri albümünüze atabilir, istediğiniz resimlere göz atabilir ve hatta telefonunuza indirebilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınızı Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarınız üzerinden kolayca paylaşabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KMPlayer APK

    KMPlayer Mobile APK, tüm video ve ses formatlarını oynatabilen ücretsiz Android medya oynatıcı. Hem müzik çalar hem video oynatıcı!
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • PUBG MOBILE APK

    PUBG Mobile güncelleme ile kalitesini artıran ücretsiz battle royale oyun. PUBG Mobile 1.8 APK indir ve milyonlarca PUBG Mobile Arcane oyuncusuyla savaş!
  • PUBG MOBILE LITE APK

    PUBG MOBILE LITE APK indir ve oyna! Düşük sistem gereksinimleri, aynı PUBG oyunu deneyimi! PUBG Mobile Lite hile karşıtı sistemiyle adil oyun sunar.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması