Photomash Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,491 TOPLAM İNDİRME

Photomash Free, fotoğraflarınız üzerinde düzenleme ve değişiklik yapabileceğiniz ücretsiz Android uygulamasıdır.

Photomash Free, fotoğraflarınızı düzenleyerek farklı bir bakış ve boyut kazandıran ücretsiz Android uygulamasıdır. Uygulama ile birlikte fotoğraflarınızı oldukça basit bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Yapmanız gereken işlemler sırasıyla fotoğraf çekmek, çektiğiniz fotoğraf üzerine birşeyler eklemek istediğiniz bölümü silmek ve başka bir fotoğraf çekerek bu alana eklemek.

Aynı resim içerisine çektiğiniz resimler arasından birden fazlasını seçerek ekleyebilir ve ortaya oldukça eğlenceli, komik ve etkileyici fotoğraf çıkarabilirsiniz. İstediğiniz kadar fotoğrafı bir araya getirmenizi sağlayan Photomash ile düzenleme işlemleriniz bittikten sonra fotoğrafları kaydederek arkadaşlarınız ile Facebook, Twitter ve diğer sosyal medya platformları üzerinden paylaşabilirsiniz.

Özellikler:

  • Uygulama içi kamera
  • Parmak ile resim silebilme
  • Hazırladığınız fotoğrafları uygulama içerisine kaydetme
  • Facebook, Twitter, E-posta ve diğer sosyal medya platformları üzerinden paylaşım imkanı

Fotoğraf çekmeyi ve fotoğraflar üzerinde düzenlemeler yapmayı sevenlerdenseniz Photomash'i oldukça sevebilirsiniz. Android telefon ve tabletleriniz üzerinden ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamayı beğenirseniz pro sürümünü satın alarak tüm özelliklerden sınırsız faydalanabilirsiniz.

Barış YANIK

Photomash Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
469 TOPLAM İNDİRME

Photomash Free, çektiği fotoğraflar üzerinde değişlikler ve düzenlemeler yapmayı sevenlerin kullanabileceği ücretsiz bir iOS fotoğraf editörü uygulamasıdır.

Photomash Free, iPhone ve iPad kullanıcılarının birbirindne güzel fotoğraflar çekerek bu fotoğraflar üzerinden düzenlemeler yapabilmesini sağlayan fotoğraf editörü uygulamasıdır.

Uygulamanın kullanımı oldukça basit. Yapmanız gereken uygulama içerisinde bulunan kamera ile istediğiniz bir fotoğraf çekmek. Daha sonra bu fotoğraf üzerindeki herhangi bir alanı parmağınızın yardımı ile tamamen silerek, bu alana çekeceğiniz yeni fotoğrafları ekleyebilirsiniz. Sınırsız sayıda resminizi tek bir resim üzerinde toplamanızı sağlayan Photomash, binlerce iOS kullanıcı tarafından beğenilerek kullanıyor.

Benzer türde oldukça fazla sayıda uygulama var olmasına rağmen, kendi alanındaki en iyilerden biri olan uygulamanın hem ücretsiz hemde ücretli versiyonu bulunmaktadır. Uygulamanın ücretsiz versiyonunu denedikten sonra beğenmeniz durumunda ücretli versiyonunu satın alarak tüm özelliklerden sınırsız yararlanmanızı tavsiye ederim.

Son zamanlarda daha da popüler olmaya başlayan fotoğraf editörü uygulamalarından biri olarak, iPhone ve iPad'leriniz ile fotoğraflar çekerek bu fotoğrafları birleştirebileceğiniz mükemmel bir uygulama olan Photomash Free'yi kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photomash

    Photomash, farklı bir fotoğraf editörü olarak Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir uygulamadır.
  • KD Collage Free

    KD Collage Free sayesinde Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca fotoğraf kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • Free Sunset Photos & Wallpaper

    Free Sunset Photos & Wallpaper, içerisinde bir çok duvar kağıdı olarak kullanabileceğiniz gün batımı temalı fotoğraf bulunan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • BS Player Free

    BSPlayer Free ile Android tabletinizde ve telefonunuzda video oynatabilir, çalma listeleri oluşturabilirsiniz.
  • Free Movie Editor

    Free Movie Editor, Android mobil cihazlarınız üzerinde kullanarak rahatlıkla video düzenleme işlemleri yapabileceğiniz ücretsiz bir video düzenleme uygulaması.
  • TouchRetouch Free

    TouchRetouch Free, fotoğraflardaki istemediğiniz nesneleri kaldırabilen bir mobil uygulamadır.
  • PlayTube Free

    PlayTube Free, dünyanın en popüler video servisi olan Youtube üzerindeki hesabınıza ait oynatma listelerini düzenleyerek organize edebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • MediaClip Free

    MediaClip Free, geniş kapsamlı bir Android uygulaması olarak, Android cihazlarınız ile internet üzerindeki video, resim ve PDF dosyalarını cihazınıza indirmenizi sağlıyor.