Photoshop Touch for phone

x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,089 TOPLAM İNDİRME

Adobe Photoshop Touch uygulamasıyla Adobe Photoshop yazılımının tüm eğlenceli ve yaratıcı imkânlarını telefonunuza getirebilirsiniz.

Adobe Photoshop Touch uygulamasıyla Adobe Photoshop yazılımının tüm eğlenceli ve yaratıcı imkânlarını telefonunuza getirebilirsiniz.

Görsellerinizi Photoshop özelliklerini kullanarak tamamen değiştirebileceğiniz bu uygulama ile resimleri birleştirebilir, onlara profesyonel efektler ekleyebilir, sonra bunları Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Android telefonunuzda uygulama üzerinden yararlandığınız tüm özellikleri, Andrıoid tabletinizde de kullanabilirsiniz.

Başlıca özellikleri:

  • Kaliteli görseller oluşturmak için katmanlar, seçim araçları, ayarlar ve filtreler gibi popüler Photoshop özelliklerini kullanın.
  • En iyi fotoğraf kalitesi için klasik photoshop özelliklerini kullanarak resimlerinizi geliştirin. Belirlediğiniz hassas tonu ve renk ayarlamalarını belirli bir tabakaya ya da tüm kompozisyona uygulayın ya da bir bölge seçin.
  • Boyama efektleri ve filtre fırçalarını kullanarak bambaşka bir resim yaratabilirsiniz. Photoshop size sonsuz bir yaratıcılık ve hayal gücü sunar.
  • Resimlerinizin grafiksel metinle açılmasını da sağlayabilirsiniz. Vuruş uygulayabilir ya da gölge ekleyebilirsiniz.
  • Photoshop Touch uygulaması, görselleri hızlıca birleştirmenizi sağlar.  Seçim aracını kullanarak bir resmin bir parçasını seçin. Düzenleme özelliğini de resimde düzenlemesi zor olan yerlerde bile uygulayabilirsiniz.
  • Adobe Creative Cloud özelliği ile Android telefonunuzda başlayıp tabletinizde devam etmek istediğiniz bir düzenlemeye ulaşabilirsiniz. Cihazlarınızdaki resimler otomatik olarak diğeriyle senkronize olur. Bu özellik size 2 GB ücretsiz depolama alanı sunar.
  • Görseller 12 megapiksele kadar desteklenir.
Sibel Aflazi

Photoshop Touch for phone

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,638 TOPLAM İNDİRME

Adobe Photoshop Touch, Adobe Photoshop yazılımıyla yaptığınız her şeyi iPhone’unuza ve iPad’inize getirebilir.

Adobe Photoshop Touch, Adobe Photoshop yazılımıyla yaptığınız her şeyi iPhone’unuza ve iPad’inize getirebilir.

Bu uygulama, resimleri düzenlemek için ihtiyaç duyduğunuz tüm Photoshop özelliklerini taşır. Resimleri birleştirmek, fotoğraflara efekt eklemek, düzenleme ayarları ve daha birçok niteliği bu uygulamada bulacaksınız. Uygulamanın en ilgi çekici özelliği de düzenlediğiniz görselin son halini Facebook ve Twitter’da arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz.

Kaliteli görseller oluşturmak için hassas renk tonları belirleyin, filtreler kullanın ve renk ayarlamalarını belirli bir tabakaya ya da tüm kompozisyona uygulayın. Bunun yerine uygulama için tek bölge de seçebilirsiniz. Boyama efektleri ve filtre fırçalarını kullanarak bambaşka bir resim yaratın.

Photoshop ile sonsuz bir yaratıcılığa sahip olursunuz. Birleştirmek istediğiniz resimleri ya da resim parçalarını seçin. Uygulama, resimlerinizi hızlıca birleştirir. iPhone’unuzda ya da iPad’inizde kullanabileceğiniz bu uygulamanın en büyük kolaylığı, farklı cihazlardaki uygulamaları senkronize edebilmektir. Örneğin, iPhone’unuzda düzenlemeye başladığınız bir resmin düzenlenmesine iPad’inizde devam edebilirsiniz. Adobe Creative Cloud özelliği resimlerin otomatik olarak diğer cihazdakilerle senkronize olmasını sağlar. Bu özellik size 2 GB ücretsiz depolama alanı sunar. Görseller 12 megapiksele kadar desteklenir.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Photoshop Fix

    Adobe Photoshop Fix, Android üzerinde çalışan özellikle selfie'lere odaklanan, bir tür fotoğraf düzenleme ve iyileştirme uygulamasıdır.
  • Adobe Photoshop Express APK

    Adobe Photoshop Express APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir fotoğraf editörüdür.
  • Impossible Photoshop

    Impossible Photoshop, özel olarak seçilen birbirinden güzel photoshopla hazırlanmış resimlerin bulunduğu ücretsiz bir android uygulamasıdır.
  • Adobe Photoshop Mix

    Adobe Photoshop Mix fotoğraflarınızı kolayca karıştırmanıza ve birleştirmenize yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Adobe Photoshop Camera

    Adobe Photoshop Camera Android İndir: Yapay zeka destekli ücretsiz kamera uygulaması
  • Color Touch Effects

    Color Touch Effects , telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafların renklerinde basit işlemlerle değişiklik yapmanızı sağlar.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.