Piano Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Oturduğun yerde piyano çalmayı öğrenmek ister misin?

Piyano hakkında hiçbir şey bilmenize gerek yok. Tek ihtiyacınız olan bir piyano klavyesi. Hepsi bu: Piyanist olma yolundaki bu harika maceraya başlamaya hazırsınız.

Size kişisel eğitmenini tarafından sunulan ve notalar, porte, tonlar ve daha birçok konu hakkında eğitim veren videolar izleyin. Uygulama, çaldığınız her notayı dinler ve anında geri bildirimde bulunur. Böylece nasıl gelişeceğimizi bilirsiniz. Gerçek nota kağıtlarından okuyarak onlarca harika tonun pratiğini yapın. Müzik kulağınızı, el koordinasyonumuzu ve ritm duygunuzu eğitecek eğlenceli oyunlar oynayın.

Bu uygulamayı, piyano çalma ile ilgili önceden hiçbir bilgisi olmayan herkes ve aynı zamanda çocuklardan yetişkinlere tüm yaş gruplarından insanlar kullanabilir.

Ömer Dursun

Piano Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Oturduğun yerde piyano çalmayı öğrenmek ister misin?

Piyano hakkında hiçbir şey bilmenize gerek yok. Tek ihtiyacınız olan bir piyano klavyesi. Hepsi bu: Piyanist olma yolundaki bu harika maceraya başlamaya hazırsınız.

Notalar hakkında bilgi edinecek ve muhteşem klasik parçaların yanı sıra çağdaş popüler şarkıları kendi klavyemizde çalacaksınız. Size ayrıca notaları okumayı da öğretecek. Böylece nota kağıdından okurken gerçekten alabileceksiniz. Bu uygulamayı, piyano çalma ile ilgili önceden hiçbir bilgisi olmayan herkes ve aynı zamanda çocuklardan yetişkinlere tüm yaş gruplarından insanlar kullanabilir.

Bu uygulama, en başından tamamen yeni başlayan kişileri nota kağıtlarından okuyarak tüm piyano klavyelerini çalabilen gerçek piyanistlere dönüştürmeye yardımcı olacak şekilde tasarlayıp oluşturuldu.
 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yokee Piano

    Yokee Piano, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir piyano çalma uygulaması.
  • Real Piano

    Real Piano, Android mobil cihaz sahibi kullanıcıların piyano çalabilmek için kullanabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir uygulama.
  • My Piano

    My Piano, Android cihazlar için hazırlanmış olan popüler piyano çalma uygulamalarından biridir.
  • Walk Band: Piano ,Guitar, Drum

    Walk Band, Android mobil cihazlar için geliştirilmiş müzik besteleme ve enstrüman simülatörü uygulamasıdır.
  • Piano Teacher

    Piano Teacher, piyano çalmayı öğrenmek isteyenlerin yardıma koşan ve keyifli bir şekilde piyano çalmayı öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Perfect Piano

    Perfect Piano, mobil cihazınızın ekranına dokunarak piyano çalmanızı sağlayan mobil uygulama.
  • Magic Piano

    Magic Piano, oldukça eğlenceli ve akıcı bir şekilde piyano çalmanızı sağlayan kalite mobil uygulamalardan biridir.
  • CapTune

    CapTune uygulamasında cihazınızdaki müzikleri dinleyebilir online radyo istasyonlarına erişebilirsiniz.